– Vi må jobbe sammen

Chelsea-manager Rafael Benitez maner spillerne sine til kamp mot Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Lagene møtes i FA-cupkvartfinale søndag ettermiddag, og det er ingen god statistikk Benitez tar med seg inn mot oppgjøret.

På 13 kamper mot De røde djevlene har spanjolen kun gått seirende ut av fire av dem. Dessuten ligger Chelsea i øyeblikket 19 poeng bak serielederne.

– Det blir en tøff kamp mot et godt lag som ligger på toppen av tabellen. Det er en bortekamp for oss, så vi vet det vil bli vanskelig, men vi har troen på at vi kan gå videre, sier han ifølge Sky Sports.

– Vi har spilt noen veldig bra kamper og noen mindre bra, men vi har kvalitet i laget, så om vi jobber sammen kan vi få et godt resultat. United er veldig sterke, men vi er også et topplag.

Benitez er fullstendig klar over kvaliteten i United-laget.

– Om man analyserer troppen deres har de fire spisser og to spillere i hver posisjon som kan spille for ethvert lag. De har en sterk tropp, og selv når de gjør endringer er det fortsatt kvalitet i laget.

– På topp har de Chicharito, Welbeck, Rooney og Van Persie, og det spiller ingen rolle hvem av dem som spiller.

– Ser man på spillerne de har på kantene og midten, har de spillere som Giggs og Scholes de kan sette innpå, spesielt om de leder.

Den hardt pressede manageren så laget sitt tape mot Steaua i åttendelsfinalen i Europa League i midtuka. Benitez er glad det kommer en ny kamp kun tre dager senere.

– Det som er bra er at vi har en ny kamp så raskt etter et tap. Forhåpentligvis kan vi gjøre det bedre og vinne, og vi vil ha fem eller seks spillere med friske bein.

– Det er en viktig turnering som Chelsea har gjort det veldig bra i, så forhåpentligvis kan vi gå videre.

Powered by Labrador CMS