– Vet ikke hvor han tar det fra

Sir Alex Ferguson hevder det ikke var hans feil at han ikke tok Rafael Benitez i hånden etter cupkampen tidligere i vår.

Publisert Sist oppdatert

Benitez gikk ut i pressen etter at lagene hadde spilt 2-2 på Old Trafford i mars og fortalte at Fergie ikke håndhilste på han etter kampslutt.

Nå hevder imidlertid Sir Alex at han gjerne skulle gjort det – hadde han bare sett hvor spanjolen befant seg.

– Jeg aner ikke hvor han tar det fra. Jeg så han ikke en gang. Jeg vet ikke hvorfor han gikk ut og gjorde et så stort nummer ut av det, sier han til Daily Mail.

– Det er ingen problemer fra min side. Vi gjør sånn hele tiden. Det er en del av den engelske kulturen at man håndhilser.

Som tradisjon inviterer han også motstanderens manager inn for en prat etter kampslutt – gjerne med et glass vin. Fergie mener det er viktig å kople av etter kampslutt.

– På slutten av en kamp håndhilser jeg alltid og har alltid et møte i kontoret mitt etterpå med begge lags støtteapparat.

– Det er det rette å gjøre. Det er en mulighet til å få tankene bort fra selve kampen. Man ser kanskje andre managere to ganger i året, så det er vitalt å tilbringe en halvtime med dem etter en kamp. Man kan diskutere jobben og andre ting.

– Det er ikke lett å møte dem om man har tapt, men jeg sier alltid til mine folk: "Gjør dette her. Dette er vår sjanse til å vise at vi er Manchester United. Gå inn dit uavhengig av resultatet."

Sir Alex påstår imidlertid at Benitez ikke er særlig glad i å slå seg ned for en prat med skotten.

– Benitez kom inn én gang da han var i Liverpool. Jeg tror aldri han kom inn siden. Han kom aldri inn på Anfield.

Powered by Labrador CMS