– Ferguson er nervøs

Liverpools manager Rafael Benitez har nok en gang gått ut i media og nå beskylder han Sir Alex Ferguson for å være nervøs i den viktige sesonginnspurten.

Publisert Sist oppdatert

Dagen før kvartfinalen mellom Liverpool og Chelsea sa Benitez at Ferguson håpte Liverpool skulle gå videre, fordi han fryktet Liverpool i ligaen. United-manageren svarte med at han ikke viste han var så viktig at Benitez ville fokusere på han dagen før en viktig kamp. Nå sier Rafa at Ferguson er nervøs.

"Ferguson snakker alltid om oss, noe som viser at han er under stort press" sier Benitez ifølge Sky Sports.

"Jeg bryr meg ikke, men jeg vet han er nervøs, så det er bra. Du kan se at han er under press"

På tross av at han dagen før Liverpools kvartfinale mot Chelsea i Champions League brukte muligheten til å snakke om Ferguson, sier Benitez at han holder fokus på eget lag.

"Jeg fokuserer bare på mitt lag foran hver kamp. Jeg kan ikke se for meg at pratet om laget mitt vil ha noen effekt"

"Jeg foretrekker å snakke om fotball, men noen ganger må man slå tilbake," sier Benitez, som startet det hele da han i januar kom med sin berømte "That´s a fact"-tale på en pressekonferanse.

Dette er helt sikkert ikke siste ordveksling mellom managerne for de to toppklubbene, men det som nok er sikkert er at "Rafa´s cracking up" vil synges ekstra høyt av United-supporterne etter disse kommentarene.

Powered by Labrador CMS