Mbappé herjet i generalprøven

PSG med 20 poeng luke i Ligue 1 – og United reiser til Paris med skaderammet tropp.

På onsdag er det klart for skjebnekampen mot PSG i Paris.

Med 0-2 som utgangspunkt, er det få som levner United en sjanse i kampen om kvartfinaleplassen i Champions League.

Det gjelder heldigvis ikke Ole Gunnar Solskjær, som var rask med å minne verden på at United har hatt mange store comebacks gjennom tidene – og at de reiser til Paris stinne av selvtillit.

Comebacks er (dessverre) ikke et fremmedord for PSG heller, som i likhet med United måtte jobbe hardt for tre poeng i sin generalprøve på lørdag.

– 17 PSG-skudd, ingen mål

Som mellomtittelen antyder, dominerte hjemmelaget kampen fra første sekund på Stade Michel d’Ornano.

I kampens 56. minutt sendte Casimir Ninga vertene i føringen, men gleden skulle vise seg å være kortvarig.

Kylian Mbappé, kampens store spiller på Old Trafford, utlignet nemlig fra straffemerket bare tre minutter senere. Det var for øvrig franskmannens første straffemål for klubben.

Begge lag hadde muligheter til å gå i ledelsen etter dette, med de største mulighetene til bortelaget. Caen jobbet iherdig, men kunne lite gjøre med Mbappés andre mål – i det 87. minutt.

PSG vant altså til slutt oppgjøret 2-1.

Det betyr at PSG nå har en forholdsvis behagelig luke på 20 (!) poeng ned til andreplassen – og det er lite som tyder på at den avstanden vil minske med det første.

Edinson Cavani ble ikke klar i tide til oppgjøret på lørdag, og Thomas Tuchel antydet at han må klare seg uten superspissen sin mot United på onsdag.