Håper fortsatt på Rooney

Thiago Silva sier at han fortsatt håper på at Rooney kommer til å ende opp i Paris.

Publisert Sist oppdatert

Paris St-Germain var en av klubbene som ønsket å hente Rooney fra United denne sommeren, og flere av de største stjernene deres gikk ut offentlig og rådet Rooney til å komme.

Men det endte ikke slik, for Unitd nektet å selge, til tross for at spissen trolig ønsket seg vekk. De siste ukene har Rooney vist akkurat hvor viktig han kan være for United, og mange ser nå for seg at Rooney likevel kommer til å bli værende i lang tid.

Thiago Silva håper fortsatt på å få Wayne Rooney som lagkamerat i PSG.
Thiago Silva håper fortsatt på å få Wayne Rooney som lagkamerat i PSG.

Thiago Silva har ikke gitt opp håpet om at de to blir lagkamerater, og sier han vil råde klubben sin til å prøve igjen, både i januar og neste sommer.

– Jeg håpet vi skulle signere han i sommer, og jeg håper fortsatt at vi kan få det til. Det er klart at fremtiden hans i Manchester United er usikker. Han har selv sagt at han ønsker en ny utfordring, og dersom han fortsatt føler det sånn i januar, eller neste sommer, så håper jeg PSG er der for å prøve å hente han, sa brasilianeren.

– Vi er det mest spennende prosjektet i europeisk fotball, og vi kommer til å ha suksess, med de ambisjonene eierne våre har vist.

Powered by Labrador CMS