protestgl

Slik kan du demonstrere mot Glazers

«The 1958» varsler nye protester før Liverpool-kampen.

Publisert Sist oppdatert

«The 1958», supportergrupperingen som blant annet gikk i protestmarsj før serieåpningen mot Brighton, har varslet nye protester før mandagens kamp mot Liverpool på Old Trafford. Nå er aksjonsplanen klar.

– Dette er en kamp som vil ha alle verdens øyne rettet mot seg. Dette er en kamp United-fansen kan vise vår dype misnøye med dette elendige eierskapet. Et eierskap som på systematisk og grådig vis utsulter og tar livet av den største fotballklubben i verden. Vi kan ikke la dette skje lenger, skriver de på sine nettsider.

Supportergrupperingen oppfordrer til en lovlig og fredelig aksjon og informerer om at protestmarsjen starter klokken 19.00 med oppmøtested ved Tollgate. Marsjen går derfra og videre til Old Trafford. 

– Vi oppfordrer unge og gamle og enhver United-fan, som kanskje ikke engang har billett til kampen eller som har gitt opp håpet, til å bli med.

På sosiale medier har det blitt snakket om en mulig boikott av Liverpool-kampen. Men dette er noe hverken 1958-grupperingen eller MUST stiller seg bak.

«The 1958» reagerer for øvrig slik på nyheten om at Sir Jim Ratcliffe skal være interessert i å kjøpe Manchester United: 

 

Powered by Labrador CMS