Ingen Sánchez på Trafford-hotellet

PREVIEW: Gerardo Seoane skjønte lite da transporten fra hotellet til Old Trafford ble et tema på mandagens pressekonferanse. Young Boys-treneren forventer uansett å møte et revansjesugent lag, uansett når de måtte ankomme stadion.

Manchester United – Young Boys

Stadion: Old Trafford.
Avspark: Kl. 21.00 (skandinavisk tid), tirsdag 27. november.
Dommer: Felix Brych (Tyskland).
Her kan du se kampen på TV: TV2 Sport 1 / Viaplay (N), TV3 Sport / Viaplay (S), TV3 Sport / Viaplay (DK).


Forutsetningene før kveldens Champions League-oppgjør på Old Trafford er enkle nok.

Manchester United er klar for åttedelsfinale dersom Mourinhos menn slår Young Boys og Valencia ikke slår Juventus i Torino.

Skulle United derimot avgi poeng mot sveitserne eller Valencia overraske ved å vinne i Torino, blir det skjebnekamp på Mestalla i siste runde for José Mourinho.

Det faktum at Manchester United bare har vunnet tre av sine ni siste hjemmekamper gjør det imidlertid umulig for United-fansen å bokføre de tre nødvendige poengene på forhånd.

Riktignok får du tilbake tolv ganger innsatsen din om du setter pengene på borteseier på Old Trafford tirsdag kveld, men i den sjansefattige skuffelsen mot Crystal Palace var det langt mellom målsjansene til hjemmelaget.

SKUFFET: José Mourinho kastet inn både Alexis Sánchez (midten) og Marouane Fellaini (t.h.) mot Crystal Palace uten at det gjorde nevneverdig forskjell.

Trenerkollega Gerardo Seoane kjøper imidlertid ikke argumentene om at United er inne i noen form for krise.

– Disse resultatene er ikke normale. Manchester United er sterke på hjemmebane, og det er jeg sikker på at de ønsker å vise sine egne supportere. Old Trafford har store tradisjoner, og Manchester United har alltid vært «de røde djevlene» hjemme hos oss, så vi forventer en veldig vanskelig kamp, sa Young Boys-treneren på sin pressekonferanse mandag.

Kanskje har pessimismen til Seoane rot i det første møtet mellom lagene. Young Boys imponerte innledningsvis på kunstgresset i Bern, men tapte til slutt 0-3 etter to scoringer av Paul Pogba og Anthony Martial.

MÅLFORM: Anthony Martial scoret sitt første mål for sesongen mot Young Boys.

Manchester United

Begge franskmennene trente som normalt på Carrington mandag, men i forkant av kampen mot Crystal Palace uttalte Mourinho at Anthony Martial sannsynligvis ikke kunne starte alle de tre neste kampene.

Det kan bety at den formsterke 22-åringen hviles mot Young Boys.

Det som uansett er sikkert er at Victor Lindelöf mister kampen på grunn av skade. Svensken har fått en stor opptur i høst, men pådro seg noe som lignet mistenkelig på en strekk i sluttminuttene mot Crystal Palace. Mourinho håper å ha ham tilbake til juleprogrammet.

Matteo Darmian og Marcos Rojo sto også over mandagens trening og er uaktuelle. Diogo Dalot har ikke vært i aksjon siden 16. oktober – da for det portugisiske U21-landslaget.

Ifølge rapportene fra Manchester kan det være enda flere spillere som ikke er i troppen i kveld. Da spillerne ankom Hilton-hotellet som ligger like ved Old Trafford i formiddag ble verken Ashley Young, Ander Herrera eller Alexis Sánchez observert, og ifølge lokalavisen er det stor sannsynlighet for at trioen ikke er med mot Young Boys.

PÅ TRENING (f.v.): Romelu Lukaku, Juan Mata og Paul Pogba.

Dermed blir det garantert endringer på laget mot Young Boys.

Eric Bailly eller Phil Jones tar plassen til Lindelöf, mens det virker sannsynlig at Ashley Young hopper over på motsatt side når Luke Shaw er tilbake etter at han var suspendert mot Crystal Palace.

Det vil heller ikke være noen stor overraskelse om én eller flere av dem som ikke startet mot Crystal Palace kommer inn på laget.

– Hvis spillerne mine synes presset er for stort på Old Trafford, så får de heller bli hjemme, sa Mourinho på sin pressekonferanse.

MANGLER TRE: José Mourinho på mandagens pressekonferanse. Portugiseren har Victor Lindelöf, Marcos Rojo og Matteo Darmian på skadelisten.

Young Boys

For de tilreisende sveitsernes del håper vi at trener Gerardo Seoane er mindre forvirret ved avspark enn han var på mandagens pressekonferanse.

Young Boys-treneren skjønte nemlig lite da han fikk spørsmål om hvordan han skulle lyktes med å frakte laget fra hotellet til Old Trafford uten problemer.

– Jeg har nok problemer med å bygge laget som skal spille i morgen. Transporten fra hotellet er ikke mitt anliggende, svarte en forbløffet Seoane, som tydeligvis ikke hadde fått med seg de logistiske problemene på Champions League-kveldene i Manchester denne høsten.

SUKSESS I SVEITS: Gerardo Seoane (t.v.) har innfridd som Young Boys-trener. Her ved siden av tidligere Newcastle-spiller Kevin Mbabu.

En som uansett ikke sitter på bussen til Drømmenes Teater i kveld er Guillaume Hoarau. Den franske spissen har scoret seks mål på sine åtte siste kamper, men mister kampen mot United med skade. Sékou Sanogo soner karantene.

Inn for Hoarau kommer Jean-Pierre Nsamé, som nylig scoret to av målene i en 3-2-seier mot St. Gallen.

Tidligere Newcastle-spiller Kevin Mbabu var nest sist på begge.

– Jeg forventer en stor kamp i morgen. Det kommer til å være spesielt for oss å spille på en så stor stadion, men det vil ikke påvirke oss. Dersom vi følger planen kan vi få til noe, men vi kan ikke gjøre feil som vi gjorde i  hjemmekampen mot United, sa Mbabu pressekonferansen.

TRENING I FLOMLYS: Young Boys trente på Old Trafford mandag kveld.

Young Boys topper Super League overlegent 13 seirer på de 15 første kampene, men har som ventet slitt mer i Champions League.

Med bare ett poeng – hjemme mot Valencia – er sveitserne avhengig av seier på Old Trafford dersom de skal ha et håp om å kvalifisere seg til Europa League som gruppetreer.

Oppgjøret spilles klokken 21.00 onsdag kveld og dømmes av tyske Felix Brych.