Muligheten spillerne må gripe med begge hender

Ingen av lagene har kanskje veldig mye å spille for, men det har en rekke av spillerne som får muligheten.

Valencia v Manchester United

Stadion: Mestalla 
Avspark: Kl. 21.00 (skandinavisk tid), onsdag 12. desember
Dommer: Georgi Kabakov, Bulgaria.
Her kan du se kampen på TV: Viasat Sport 1 (Norge) og TV3 Sport (Sverige) og TV3 Sport (Danmark).

Siste runde i gruppespillet, og United kan rusle ut på Mestalla med senkede skuldre.

Vi er altså allerede klare for sluttspillet, og Mourinho kan dermed velge fritt fra spillerne i troppen som ikke har figurert så mye de gjerne skulle ønsket så langt.

Manchester United

Anthony Martial, Diogo Dalot, Chris Smalling og Luke Shaw var blant spillerne som ikke var å se da United-spillerne gjorde unna sin siste trening før avreise til Spania.

Også Matteo Darmian sto over, og i tillegg var naturligvis heller ikke de to langtidsskadde, Alexis Sánchez og Victor Lindelöf, til stede.

Se bildeserien fra treningsøkten her. 

Ingen av de nevnte over ble heller med på flyet som lettet fra Manchester Airport like før middagstider tirsdag.

Da er det det klart at det blir rulleringer, og vi vet allerede om et par trekk Mourinho akter å gjøre.

Andreas Pereira startet de to første seriekampene denne sesongen, men forsvant så mer eller mindre helt ut i kulden. Han spiller i morgen, mot klubben han var på utlån hos forrige sesong.

Paul Pogba har blitt vraket til Uniteds to siste ligakamper, mot Fulham og Arsenal. Han starter også i morgen.

STARTER: Andreas Pereira får muligheten fra start i morgen mot klubben han tilbragte en sesong på utlån til.

Sergio Romero har til gode å starte for United denne sesongen, men gjør det mot Valencia på onsdag. Eric Bailly er ventet å få fornyet tillit på midtstopperplass.

Kanskje er det duket for et gjensyn med Fred, som tross sin imponerende prislapp kun har hatt en perifer rolle på Uniteds midtbane denne sesongen?

Dessverre er det lite sannsynlig at vi får se mye til de to akademispillerne som er med til Valencia.

– De starter ikke i morgen, Garner er på benken og Greenwood er med i tilfelle vi får noen sene problemer. Vi har med spillere som må spille, og vi har med spillere som fortjener å spille. Noen har blitt igjen i Manchester, men vi skal spille med spillere fra førstelaget, forklarte Mourinho på sin pressekonferanse. 

Dette er troppen som landet i Valencia tidligere tirsdag:

Sergio Romero, Lee Grant, Ashley Young, Antonio Valencia, Eric Bailly, Phil Jones, Marcos Rojo, Fred, Andreas Pereira, Ander Herrera, Scott McTominay, James Garner, Paul Pogba, Jesse Lingard, Marouane Fellaini, Juan Mata, Romelu Lukaku, Marcus Rashford, Mason Greenwood. 

Valencia

– Vi gleder oss stort, og vi har lagt en klar kampplan vi ønsker å følge. Kampen spilles under omstendigheter vi gjerne skulle ha endret, men slik situasjonen er nå blir prioriterer vi oppgjøret mot Eibar som venter etter United, forklarte Marcelino på sin pressekonferanse på tirsdag. 

Slik forklarte Valencia-sjefen ambisjonene laget hans hadde mot United på onsdag. Valencia har ingen muligheter for å nå utslagsrundene, og har mer enn nok med å få skuta på rett kjøl i egen liga.

Valencia er foruten stjernevingen Guedes, som har pådratt seg en småskade siden sist.

TRO: Valencia-sjefen mener skadene har ødelagt fra Bailly i United så langt.

Det er nok ikke noe som bekymrer noen av de to trenerne på sidelinjen onsdag, all den tid det er varslet at Marcelino også akter å hvile flere førstelagsspillere mot United – og samtidig gi spilletid til de som ikke har vært så sentrale så langt.

Ellers var det hyggelig å se at Valencia-sjefen, som tidligere hadde Bailly under sine vinger i Villarreal, fortsatt har tro på at midtstopperen kan slå ordentlig gjennom i United:

– Jeg ønsker Bailly kun det beste, og jeg føler at han fortsatt har alderen på sin side. Han vil bli veldig viktig for United! Han spiller jo veldig bra for United når han først er skadefri, men skadene har gjort at han ikke har hatt det hellet han fortjener så langt, sa Marcelino på sin pressekonferanse.