Eric Bailly skryter av Mourinho, og ønsker å lære mer under portugiseren.

Får vi se nysigneringene?

PREVIEW: Vi ser på det aktuelle før sommerens første treningskamp, mot Wigan Athletic.

Publisert Sist oppdatert

Før Manchester United setter kursen mot Asia og Kina, er det duket for sommerens første treningskamp, i England. Det er ingen tvil om at det meste blir spennende å følge med på rundt kampen. Hvordan spiller United i Mourinhos første kamp? Hvem blir Mourinhos utvalgte? Det blir kun spekulasjoner, og umulig å svare på.

Det vi dog kan se på er spillerne Mourinho har tilgjengelig.

På keeperplassen mangler både De Gea og Romero som har ferie etter EM og Copa America. Sam Johnstone vil trolig starte, mens Joel Pereira er en god backup.

I midtforsvaret har Mourinho alternativer som Jones, Bailly, Blind, Tuanbeze, Blackett og Fosu-Mensah. Blind har i sommer hvilt en skade, men deltok på onsdagens trening. På backene har Mourinho Valencia, Varela og Warren på høyre, mens han har Shaw og Borthwick-Jackson på venstre. Fosu-Mensah kan bekle rollen både på høyre og venstre.

adnanjanuzajhenrikhmkhitaryan
HVEM STARTER?: Adnan Januzaj og Henrikh Mkhitaryan.

På midten finner vi Carrick, Herrera og Blind som en mulighet. Også her kan Fosu-Mensah steppe inn om Mourinho ønsker det.

Fremover i banen har Mourinho mye å velge i. Trolig vil portugiseren bruke offensive midtbanespillere og kan da ta i bruk Memphis, Januzaj, Young, Lingard, Mata, Pereira og nysignerte Mkhitaryan.

På topp er det tynnere, og Mourinho må klare seg uten både Rooney og Zlatan Ibrahimovic. James Wilson og Will Keane er de to rene spissene tilgjengelige, i tillegg til at Januzaj har spilt spiss tidligere.

GettyImages-546980030
Eric Bailly

Får vi se Mkhitaryan eller Bailly?

Jose Mourinho har så langt styrket stallen med tre spillere, men kun to er aktuelle i sommerens første treningskamp mot Wigan. Zlatan Ibrahimovic har fortsatt ferie etter deltagelse i europamesterskapet, men Henrikh Mkhitaryan og Eric Bailly er med, og begge er aktuelle.

Det er vanskelig å trekke en konklusjon rundt hvor stor sannsynligheten er for at en av de eller begge spiller, men som enhver signering i enhver klubb så er de hentet av en grunn, og dette er en fin test mot engelsk motstand.

Hvorvidt de får sjansen allerede eller ikke er det kun Mourinho som kan svare på, men forhåpentligvis kan vi få en liten smak på hva Mourinho har hentet i sommer.

Wigan Athletic

powell6
EX-RED: Nick Powell er bare én av tre tidligere United-spillere  i Wigan.

Hos Wigan er det to ord som kan være verdt å merke seg før kampen. Will Grigg. Spissen bøttet inn forrige sesong, og var viktig i deres opprykk. Will Grigg ble et fenomen, og hans kamprop spredde seg noe uforventet over hele verden. Dersom du ikke har hørt om Will Grigg eller hans kjente kamprop, anbefaler vi deg å høre det her, fremført av Eric CantonaForhåpentligvis for United er han ikke «on fire» på lørdag.

Sett med United-øyne er det også interessant å notere at lørdagens kamp kan by på et møte med tre tidligere United-spillere. Nick Powell, Reece James og Andy Kellett er alle spillere som har vært innom Manchester United. Ikke akkurat United-stjerner iløpet av deres tid i United. Både Powell og James fikk debuterte for førstelaget, mens Kellett kun var på reservelaget.

Visste du at?

Manchester United møter Wigan på deres hjemmebane DW Stadium. Stadion ble offisielt åpnet sommeren 1999 da Sir Alex Fergusons United møtte Wigan i en treningskamp etter å ha vunnet «The Treble» noen måneder tidligere.

TV-sending

Om du befinner deg i Norge og tenker å få med deg United første treningskamp denne sommeren er du avhengig av TV2. Kampen sendes på TV2 Sport Premium og TV 2 Sumo (krever abonnement) med kampstart 14.30.

Powered by Labrador CMS