PREVIEW: United – CSKA Moskva

Her er det du trenger å vite før Uniteds kamp mot CSKA Moskva.

Publisert Sist oppdatert

Kampen spilles tirsdag kveld klokka 20.45 på de vanlige kanalene. I Norge betyr det at den sendes på Viasat Fotball og Viaplay.

Skadene:

Uniteds skader:

Memphis Depay, Paddy McNair og Luke Shaw er ute. Det er trolig også Antonio Valencia, som manglet på mandagens trening.

Phil Jones trente alternativt sammen med Memphis Depay mandag, men skal i motsetning til Memphis trolig være spilleklar igjen.

CSKAs skader:

Midtbanespiller Roman Eremenko, som startet mot United sist, er ute med skade. Det er også forsvarsspiller Vasili Berezutsky, som skadet seg nettopp mot United etter 41 minutter av forrige kamp.

Pressekonferansen:

Her kan du lese alt hva Louis van Gaal sa på mandagens pressekonferanse.

Her kan du lese «mine tanker» fra ansvarlig redaktør, som ble lagt ut etter at han var på Van Gaals pressekonferanse mandag.

Formen:

United står altså med tre 0-0-kamper bak seg i England, men er uten hjemmetap så langt i sesongen. De to hjemmekampene i Europa, mot Club Brugge og Wolfsburg, er begge også vunnet.

CSKA står med to seirer og én uavgjort etter 1-1-kampen mot United i Moskva, og de leder dermed den russiske serien med hele ni poeng.

Russerne røk 1-0 mot Wolfsburg i sin første bortekamp i gruppa, og vant heller ingen av sine to første bortekamper i Europa denne sesongen, i kvalifiseringen. Først ble det 2-2 borte mot Sparta Praha. Så ble det 2-1-tap borte mot Sporting Lisboa, men i begge tilfeller ordnet man altså avansementet på hjemmebane.

Hva står på spill?

Mye.

Med seier kan avansementet i Champions League sikres med seier mot PSV Eindhoven hjemme i neste kamp.

Wolfsburg leder gruppa med seks poeng så langt, foran United og CSKA med fire og PSV med tre. United-seirer hjemme mot CSKA og PSV vil imidlertid sende Louis van  Gaals menn opp på 10 poeng, noe som vil være nok til avansementet. Verken CSKA eller PSV vil nemlig kunne havne foran United hvis United gjør jobben i disse to kampene.

Skulle United tape tirsdag vil det imidlertid se svart ut for avansement, spesielt hvis Wolfsburg vinner borte mot PSV i sin kamp tirsdag.

Dommer:

Polske Szymon Marciniak.

Statistikk og diskusjon:

Sjekk mer om lagene og følg diskusjonen om kampen som allerede er i gang på unitedforumet.no.

Scoringsvarsel:

“Håp: Vi Går over til 4-3-3 med Young, Martial og Mata i front med Herrera og Schweinsteiger/Pereira som indreløpere”

Ole Mikael i United-forumet (trykk for å lese mer)

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

Powered by Labrador CMS