Uten tap på seks hjemmekamper

PREVIEW: Cerezo Osaka ligger an til å bli en hard nøtt for Shinji Kagawa og Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har forflyttet seg fra Yokohama til Osaka, og fredag venter kamp mot Shinji Kagawas tidligere lagkamerater i Cerezo Osaka.

David Moyes understreket på torsdagens pressekonferanse at han ikke bryr seg nevneverdig om resultatene i sesongoppkjøringen, men elevene hans er helt sikkert giret på å reise kjerringa etter to tap på tre kamper så langt i sommer.

Singha All Stars vant 1-0 i skottens første kamp som United-sjef, mens United slo tilbake med hele 5-1 mot A-League All Stars. Deretter ble det et nytt tap med 3-2 mot Yokohama F. Marinos.

Cerezo Osaka

Cerezo Osaka rykket opp til den øverste divisjonen i Japan i 2010, og endte på en tredjeplass i tilbakekomsten i J1-League. I 2011 og 2012 endte de på henholdsvis 12. og 14.plass.

Cerezo Osaka spiller sine hjemmekamper på KINCHO Stadium i Osaka, en stadion med kapasitet på 20,500. Det japanske laget er midt i sesong, og ligger for øyeblikket på en 5.plass i J1-League.

Kawasaki Frontale v Cerezo Osaka - J.League 2013
I SCORINGSFORM: Yoichiro Kakitani.

Hjemme på KINCHO Stadium er Levir Culpis gutter ubeseiret på de siste seks kampene, og Cerezo Osaka slo Uniteds overmenn, Yokohama F. Marinos, 2-1 for mindre enn tre uker siden. På de fem siste kampene står de oppført med to seiere, to uavgjort og ett tap.

Kawasaki Frontale v Cerezo Osaka - J.League 2013
I SCORINGSFORM: Yoichiro Kakitani.

Cerezo Osakas tropp består av 23 spillere med japansk pass, to sørkoreanere og tre brasilianere. Manager Levir Culpi er også brasiliansk.

SE OPP FOR: Yoichiro Kakitani. Den 23 år gamle midtbanespilleren (bildet) har scoret ti mål på 17 opptredener denne sesongen.

Manchester United

Både Robin van Persie og Danny Welbeck kjente på småskader i henholdsvis lår og lyske i kampen mot Yokohama F. Marinos tirsdag, men begge skal være tilgengelige til fredagens kamp. Michael Carrick blir trolig hvilt for å være på den sikre siden, mens De Gea og Evans trente for seg selv i Osaka torsdag.

David Moyes kommer imidlertid til å ta i bruk alle mann han har til rådighet.

Manchester United Training and Press Conference - Osaka
STÅR OVER: Michael Carrick.

– Det er veldig varmt og det er vanskelige forhold for spillere fra landet vårt som ikke er vant til dette. Jeg håper vi kan få utbytte av å ha spilt under slike forhold når vi kommer hjem. Jeg tror kanskje vi må bruke alle spillerne i troppen mot Cerezo så den enkelte ikke mister for mye vekt og væske. Det kommer helt sikkert til å bli varmt nok en gang, sa skotten på torsdagens pressekonferanse.

Troppen:
Keepere: Ben Amos, Anders Lindegaard.

Forsvar: Fabio, Rio Ferdinand, Alexander Büttner, Rafael, Patrice Evra, Michael Keane, Phil Jones, Chris Smalling.

Midtbane: Tom Cleverley, Anderson, Ryan Giggs, Adnan Januzaj, Jesse Lingard, Wilfried Zaha, Shinji Kagawa, Ashley Young.

Angrep: Danny Welbeck, Robin van Persie

Usikre: David De Gea, Jonny Evans, Michael Carrick.

Kampen sparkes i gang klokken 12.00 skandinavisk tid, og vises både på TV2 Premier League HD1 og TV2 Sumo. I tillegg kan du følge kampen live her på united.no.

Powered by Labrador CMS