– Det blir tøft for oss

Norwich-manageren har likevel håp om å få noe ut av lørdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Norwich har vært inne i en vanskelig periode siden klubben returnerte til Premier League foran årets sesong. Med bare 14 poeng på 16 ligarunder befinner klubben seg i øyeblikket i nedrykksposisjon, uten at  det på noen måte betyr at klubben er fortapt. Som Alex Neil sa det på fredagens pressekonferanse, skal det bare noen få gode resultater til, og plutselig kan situasjonen være en helt annen. Norwich-manageren innrømmet imidlertid at laget hans står overfor en vanskelig oppgave når Manchester United står som vertskap på Old Trafford lørdag ettermiddag.

– Det er helt klart. Det vil bli en tøff test for oss på Old Trafford, sa han, og minnet om at United ennå ikke har tapt en kamp på eget gress denne høsten.

På pressekonferansen vedgikk Neil videre at laget hans ikke har tatt så mange poeng som han kunne ha ønsket seg, men samtidig var han klar på at Norwich ikke drar til Manchester uten ambisjoner om å ta poeng:

Norwich City v West Bromwich Albion - Premier League
MATT JARVIS – en av Neils to skadde spillere.

– Nei, dersom vi kan spille slik vi gjorde i 2. omgang mot Everton (1-1 sist helg), er det ingen grunn til at vi ikke skal få noe ut av oppgjøret, sa Neil, og mente at Norwich, til tross for mager poengfangst, har hengt godt med i de fleste av høstens kamper. Med tilsvarende innstilling trodde han også at resultatene vil gå Norwichs vei etter hvert.

– Da skal det heller ikke så mye til før vi klatrer på tabellen, sa den 34 år gamle skotten, og avsluttet seansen med å opplyse om at han må dra til Manchester uten den innlånte Liverpool-forsvareren Andre Wisdom (hamstring) og den kneskadde vingen, Matt Jarvis.

Powered by Labrador CMS