Slår tilbake mot Vieira

Nani og Owen mangler fortsatt, men Sir Alex slo tilbake mot Patrick Vieira fredag.

Publisert Sist oppdatert

Mandag møter United Fulham hjemme på Old Trafford.

Fredag holdt Sir Alex Ferguson sin siste pressekonferanse før kampen.

Sir Alex sa at Nani og Michael Owen fortsatt er ute, men at Paul Pogba kommer til å bli involvert også mot Fulham.

Pogba med igjen

– Vi forventer at Nani og Owen begge er tilbake i trening i løpet av neste uke.

– Og vi byttet ut Pogba i reservelagskampen torsdag fordi han kommer til å være involvert mot Fulham. Vi ønsker også at Paul skal bli her videre fordi vi tror han kan bli en Manchester United-spiller. Vi håper vi får det til, sier han ifølge manutd.com.

– Det er også en forskjell på Pogba og Ravel Morrison. Av ulike grunner ønsket vi å selge Morrison. Pogba ønsker vi å beholde.

Skotten understreket også at Chris Smalling, Phil Jones, Fabio og Tom Cleverley alle stilte i torsdagens reservelagskamp fordi de har vært ute med småskader eller sykdom den siste tiden, og hadde godt av litt matchtrening.

Han slo også tilbake mot Patrick Vieira – som tidligere denne uka mente det var et tegn på desperasjon at United hentet Paul Scholes tilbake fra pensjonisttilværelsen i januar.

– Paul kan diktere tempoet i kamper, og sluttet fordi han ønsket å spille 50 kamper i sesongen, ikke bare 25.

– Men desperasjon? Paul er den beste midtbanespilleren i Premier League de siste 20 årene. Hvis det er desperasjon å hente ham tilbake da, så kan vi leve med det, startet han.

Før han la til:

– Onsdag brukte City en spiller som nektet å spille for dem hvorpå manageren fastslo at han aldri mer ville få spille for dem og spilleren deretter reiste på en femmåneders ferie til Argentina. Hva er det? Kan det være et tegn på desperasjon, spurte manageren ifølge Sky Sports- og Teamtalk-journalist Ian Watson.

– Så ta det med ro. Hvis City ønsker mer av dette har jeg en masse ammunisjon, sa United-sjefen selvsikkert og glisende videre.

Sir Alex hevdet imidlertid at han ikke har snakket med Scholes om neste sesong – selv om The Sun fredag hevdet at Scholes er klar for enda ett år i United-trøya.

Manageren var uansett klar på at alle kamper må vinnes i resten av sesongen.

– Forhåpentligvis klarer vi å bevare formen vår og forhåpentligvis klarer vi å ta ut rett lag til hver kamp. Vi fikk hjelp da Swansea slo City, men hver kamp er en ny utfordring og vi må vinne alle. Vi styrkes ved at spillere returnerer fra skade, og er glade for at de fleste er tilbake. Det gir meg valgmuligheter, sier han.

– Fantastiske Evans

Sir Alex skrøt også av Jonny Evans.

– Han har vært fantastisk. Rio har hjulpet ham, men de to har levert varene, sier Ferguson – vel vitende om at Nemanja Vidic er ute resten av sesongen og allerede har vært borte i flere måneder.

Powered by Labrador CMS