Skader bekymrer

Skader på flere spillere gir visse bekymringer foran lørdagens Premier League-møte med Everton.

Publisert Sist oppdatert

På formiddagens pressekonferanse på Carrington innrømmet Sir Alex Ferguson at klubbens medisinske støtteapparat "har litt lappearbeid foran seg" for å få spillere klar til lørdagens møte med David Moyes & co.

– Men forhåpentligvis blir vi i stand til å stille med en firer bak, tilla han.

Rio Ferdinand og Fabio da Silva er definitivt ute av dansen, mens John O'Shea og Jonny Evans begge betegnes som "tvilsomme" etter midtukens landskamper. Dermed er det forsvaret som gir størst grunn til bekymring.

– Vi kjemper hardt for å få Evans klar, men han har ikke trent ennå. Vi får se hvordan det går idag, sa manageren til det fremmøtte pressekorpset.

I en slik situasjon hjelper det ikke på at Gary Neville fortsatt er suspendert etter utvisningen mot Barnsley for tre og en halv uke siden. På den lyse siden kunne Ferguson derimot meddele at Nemanja Vidic, Wes Brown og Patrice Evra etter alt å dømme blir klare til kamp.

Uklart om Rio

Når det gjelder situasjonen rundt Rio Ferdinand, hevdet Ferguson det stikk motsatte av det som kom frem om tilstanden hans så sent som igår. Da ble det blant annet opplyst at man ikke hadde funnet ut den egentlige årsaken til skadeplagene, og at han hadde fått beskjed om å hvile de neste seks ukene.

Idag hevdet manageren at man nå har identifisert problemet og håper å ha ham tilbake "om noen uker".

– Men vi har ikke satt opp noe tidsskjema for ham, la han til.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS