– Skadene bekymrer

OPPDATERT Det sa West Ham-manager Sam Allardyce under fredagens pressekonferanse.

Publisert Sist oppdatert

Den 60 år gamle Hammers-sjefen innledet pressekonferansen ved å gå rett på sak:

– Skadeproblemene er en bekymring for oss. Både (Winston) Reid, (James) Collins, (Guy) Demel, (Doneil) Henry, (Diego) Poyet og (Andy) Carroll ligger for øyeblikket på sykestuen.

– Vi er ikke sikre på hvor mange av disse som vil rekke søndagens kamp. Vi har en stor og viktig uke foran oss, med tre kamper. Vi kommer derfor til å ta lite risiko dersom de ikke er 100 % friske. Dersom vi bruker dem kan det forverre skadene, så da får vi bare gå til kamp med det vi har.

Kan det skje at alle må stå over?
– Ja, det kan skje.

Og dermed har du et stort forsvarsproblem?
– Ja.

Om søndagens gjester fra Manchester:

– Jeg mener at de er blitt sterkere og sterkere utover i sesongen. På topp har de en imponerende evne til å score mål.  Man. United har hatt noen veldig gode resultater i det siste. De har en tropp med en nydelig evne til å score mål, og troppen er full av toppkvalitet.  Vi må derfor være tålmodige og godt organisert, og prøve å frustrere dem så lenge som mulig. Vi må være kløktige taktisk og forsøke å gi dem problemer sa snart vi får muligheten. Vi har vært veldig sterke på hjemmebane denne sesongen, men kan heller ikke bli for ambisiøse. Derimot må vi være disiplinerte.

Louis van Gaal har muligens ennå ikke funnet helt ut av hva som er hans sterkeste formasjon. Gjør dette det vanskelig for deg å vite hva du kan forvente?
– På en møte gjør det det, ettersom vi ikke vet om de vil spille med en treer bak, eller spille 4-1-4-1 eller 4-3-3. De har gjort mange endringer i løpet av sesongen, men også underveis i kampene. Vi har noe tanker om hvordan vi skal takle de to mest brukte formasjonene. Vi får bare forberede guttene så godt vi kan, men uansett må vi spille opp mot vårt beste for å slå et lag med Manchester Uniteds kvaliteter. Gjør vi det, vet vi at vi kan påføre dem problemer, det er det ingen tvil om.

Dere tapte bortekampen på Old Trafford med 2-1 tidligere i sesongen. Bruker du det i forberedelsene til dette oppgjøret?
– Ikke egentlig, for det er så lenge siden. Men vi tok så avgjort med oss mye positivt fra kampen siden vi nesten klarte å komme oss derfra med et resultat. Det ville vi ha gjort om det ikke var for en svak dommeravgjørelse som fratok oss Kevin Nolans utlikningsmål. På søndag blir det om å gjøre å holde nullen. Dess lenger vi klarer det, dess mer vil vi frustrere dem, og da øker våre sjanser til å vinne.

Og det var det kamprelaterte Allardyce hadde å si til pressen.

Senere i ettermiddag, nærmere bestemt klokken 17, er det klart for pressekonferanse med Louis van Gaal, og deretter blir det et eksklusivt intervju med samme mann.

Powered by Labrador CMS