– Vi er godt forberedt

Fulham-manager Rene Meulensteen foran søndagens kamp på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

På dagens pressekonferanse i London pratet den tidligere United-treneren også noe om sitt forhold til Sir Alex Ferguson og om den vanskelige situasjonen på Craven Cottage.

Under Meulensteens lederskap har Fulham sunket helt til bunns på Premier League-tabellen. Likevel avviste han at han føler noe spesielt press på seg personlig:

– Nei, jeg føler det ikke som noe press. Jeg ser det heller som en utfordring. Livet byr på utfordringer og man må bare prøve å takle dem.

Om tanken på å skulle returnere til sin gamle arbeidsplass i spissen for søndagens gjester og motstandere:

– Strålende! Det er et veldig spesielt sted for meg og jeg har massevis av venner der. For oss blir dette en helt ny kamp mot en veldig sterk motstander. Men vi er godt forberedt.

Tilkneppet

Ifølge journalisten Miguel Delaney smilte Meulensteen av spørsmål som vedrørte hans gamle klubb; fra Nemanja Vidics kunngjøring om sin avgang til muligheten for ikke å kvalifisere seg til Champions League neste sesong. Meulensteen vegret seg imidlertid for å svare på noen av dem.

På spørsmål om endringene som har skjedd i United denne sesongen, lød svaret:

– Jeg kan ikke kommentere det ettersom jeg ikke har tatt del i det som har foregått der.

Meulensteen røpet imidlertid at han fra tid til annen har en prat med sin gamle sjef, Sir Alex.

– Det blir mest prat om alt mulig; egentlig ikke om noe spesielt, men det har stor verdi for meg. Ferguson stiller fremst i rekken av dem som støtter meg. Han ber meg om å tro på det jeg gjør og stå ved det, sa den snart 50 år gamle Fulham-manageren.

OBS: Kampen på Old Trafford starter klokken 17.00 og vises på TV2 Sport Premium, Viasat Fotboll (Sverige) og 6’eren (DK).

Powered by Labrador CMS