ralrrr

– Ja, jeg vet hva som må til for at klubben igjen skal bli det den vil

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld 21.15 skandinavisk tid møter United Brighton hjemme i Premier League.

Mandag ble det klart at én stjerne returnerer for Rangnick, mens en annen fortsatt er ute.

Under mandagens pressekonferanse ble Rangnick også spurt om Uniteds fremtid, siden det tross alt ikke er 4. plassen klubben egentlig jakter på.

– Nå er 4. plass akkurat det vi trenger. Det er det beste vi kan få ut av Premier League. Så ønsker vi også å avansere i Champions League, noe som ikke blir lett, men i Premier League er målet 4. plass. Det er det vi streber etter.

– Angående neste sesong så har jeg nå vært her i 10-11 uker, og ja, jeg vet hva som må til for at klubben igjen skal bli det den vil, men tiden er ikke inne for å diskutere det. Nå handler det om kampen tirsdag, kampen søndag og de neste ukene. Det eneste vi kan gjøre nå er å ha fullt fokus på denne troppen, denne sesongen, og så får vi snakke om neste sesong eller de neste årene etter det.

– Det handler da om å ta rette avgjørelser for fremtiden.

ralffyren

Ellers handlet pressekonferansen igjen mye om den manglende uttellingen og forsvarsfeil som har ødelagt.

– I 11 av 13 kamper siden jeg kom så har vi tatt ledelsen, men vi har kun vunnet halvparten av dem. Det er spesielt trist at vi ikke har vunnet noen av de tre siste kampene, siden det har kostet oss FA-cupen og fire poeng i ligaen.

– Det neste steget er derfor å heve nivået og fokuset taktisk og teknisk. Vi har gitt bort for enkle mål, på våre egne feil, sier Rangnick.

Én journalist stilte spørsmål om at det naturlige nå vil være at Ralf Rangnick får sin del av skylda for situasjonen, samtidig som skylden kanskje burde dyttes videre på spillerne.

– Det jeg kan si om spillerne er at de er ambisiøse. De jobber hardt. De vil bli bedre. De er ikke fornøyde etter 1-1. De vil vinne. Min jobb er å hjelpe dem, å vise dem veien.

– Det er også ganske tydelig at de forstår ideene våre. De siste kampene har de sett hvorfor vi gjør det vi gjør. Nå handler det om å levere på det gjennom en hel kamp. Det er det neste steget, fastslår Rangnick.

Powered by Labrador CMS