rangnick
Skjermdump: MUTV

– Det har ikke gått så raskt som jeg hadde håpet

Publisert Sist oppdatert

Lørdag fortsetter Premier League-sesongen med bortekamp mot Aston Villa for Uniteds del.

På fredagens pressekonferanse sa Ralf Rangnick at han tror at firkløveret med spillere som manglet mandag er klare igjen til den kampen.

Ellers handlet den åpne delen av pressekonferansen en del om utviklingen til United.

– Jeg var fullstendig klar over at alt ikke kom til å snu over natta. Vi har sluppet inn færre mål, men vi er et lag under utvikling. Det handler også om å kontrollere kamper, og selv om noen ting har blitt bedre så kan ting fortsatt bli enda bedre.

– Det handler om å finne best mulig formasjon. Med kamper hver tredje dag så handler det da både om å bruke de beste spillerne, men også de som er mest uthvilt. Vi må også kunne endre formasjon underveis i kamper og fra én kamp til en annen. Det er mye som kan forbedres, sa United-manageren.

2021-22_atletico_sak_1200x650-–-1

– Vi ønsker jo å kontrollere og dominere kamper, og det er to måter å gjøre det på. Det er hvordan du spiller når det andre laget har ballen, hvor proaktive man da er og samtidig ikke være svake på kontringer imot, ikke gi bort rom i den fasen av spillet. Det andre er hvordan du kontrollerer kampen når du selv har ballen.

– Jeg har forsøkt å forbedre laget på de områdene. Vi har også tatt et par steg på dette, men det har ikke gått så raskt som jeg hadde håpet.

– Som trener er man aldri tålmodig her heller. Man ønsker jo utviklingen raskest mulig.

– Samtidig handler jo hverdagen her om best mulig resultater. Vi må skaffe oss maksimalt mulig med poeng fra hver kamp, mot Aston Villa, mot Brentford og så mot West Ham. Så må utviklingen gå side om side med at det leveres på det, sa Rangnick.

MER FRA PRESSEKONFERANSEN:

Powered by Labrador CMS