Frykter for sikkerheten

Sesongkortinnehavere på Ewood Park som selger billettene sine til United-supportere har skapt hodebry for politiet i Lancashire.

Publisert Sist oppdatert

Med tre poeng ned til nedrykksplassene trenger Rovers all hjelp de kan få fra supporterne sine i de to gjenstående kampene, men allikevel har noen Blackburn-fans solgt sesongbillettene sine til United-supportere som håper på å se De røde djevlene sikre ligagull nummer 19.

Dette fører til at fansen på Ewood Park på lørdag ikke bli segregert, et problem Blackburn ønsker å få bukt med.

– Rapporter om at noen Blackburn Rovers-supportere «selger» sesongbillettene sine til Manchester United-fans for lørdagens Barclays Premier League-kamp på Ewood Park har gjort klubben rasende, står det i en pressemelding på Blackburns offisielle hjemmeside.

– Klubben – med full støtte av politiet i Lancashire – advarer mot at vi skal gjøre alt som er mulig for å minimalisere denne ulovlige praksisen. Alle overtredelser risikerer sterke og passende sanksjoner.

– Rovers har informasjon om sesongkortholdere som selger billettene sine direkte til United-følgere – det er til og med bevis om sesongkort som blir reklamert for på internett.

Powered by Labrador CMS