– Bør bli en god kamp

United-spillerne ser fram til sesongoppkjøringens første test.

Publisert Sist oppdatert

Oppgjøret mot Celtic, som vises direkte på Viasat Fotball klokken 01.00 i natt, blir Manchester Uniteds første opptreden siden ligaavslutningen mot Stoke på Old Trafford i mai. Nå er det forberedelsene til serieåpningen mot Newcastle i august alt handler om.

– Alle ser virkelig fram til kampen. Det er en stor gruppe irer her, så det kan bli en god atmosfære på tribunen. Forhåpentligvis kan vi også få en seier, sier Darron Gibson til ManUtd.com.

Gibons lagkamerat, midtstopper Jonny Evans, har gode Celtic minner. Forsvareren har nemlig ikke gjort det til noen vane å finne veien til nettmaskene.

– Det bør bli en god kamp. De er faktisk det laget jeg sist scoret mot (i 2006), og det ville vært artig å komme på scoringslisten igjen!

Dimitar Berbatov fokuserer mest av alt på treningsarbeidet som til nå har blitt lagt ned i Chigago. I går fløy United-troppen til Toronto der nattens oppgjør går av stabelen.

– Turneen går bra. Det er fint å tilbringe tid med lagkameratene, og vi får også muligheten til å bli kjent med de nye spillerne også. Det handler om å trene hardt og forberede oss til den nye sesongen, og vi krysser fingrene for at vi kommer tilbake i god form, sier han.

NB! Viasat Fotball er eneste kanal det er mulig for norske seere å se kampen. United.no vil ha liveoppdatering fra oppgjøret, i tillegg til at du vil få bilder, reaksjoner og referat fra begivenhetene i Toronto.

Powered by Labrador CMS