United vant i Toronto

Vant 3-1 etter scoringer av Berbatov, Welbeck og Cleverley. Vi fulgte Uniteds pre-season-møte med Celtic via livetekst.

Publisert Sist oppdatert

United var det beste laget i nattens kamp i Toronto, og anført av en glitrende Dimitar Berbatov vant Fergies disipler tilslutt med sluttsifrene 3-1.

Bulgareren stod for det aller meste av både forspill og farligheter i kampen, og det var derfor fortjent at det var nettopp Berbatovs nettkjenning etter 35 minutter som gjorde at United kunne gå til pause med ledelse.
Etter hvilen utliknet Celtic på straffespark ved Samaras etter felling av Smalling, før Welbeck og Cleverley avgjorde i Uniteds favør på tampen.

Fergie gjorde hele syv bytter under kampen, og ga alle spilletid med unntak av Kuszczak og Jonnys lillebror Corry Evans.

Kampen, som var Uniteds første i årets sesongoppkjøring, ble sparket i gang i natt klokken 01:00 (norsk tid) på Rogers Centre i Toronto, Canada.

United startet med følgende elleve: Van der Sar; Rafael, Smalling, Evans, Fabio; Obertan, Fletcher, Scholes, Giggs; Berbatov, Diouf.
Benken: Brown, Welbeck, O’Shea, Macheda, Gibson, Kuszczak, De Laet, C Evans, Cleverley.

For fullstendig kamprapport, trykk her.

Vi fulgte kampen live:

<span class=»Apple-style-span» style=»font-size: 13px; » mce_fixed=»1″><iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=b111e04202/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=b111e04202″ >United – Celtic</a></iframe></span><div><div></div></div>
Powered by Labrador CMS