Flere unge viste seg fram

YEOVIL: Til tross tap var det en oppløftende treningskamp av Uniteds unge reserver.

Slik spilte ungguttene i veldedighetskampen til inntekt for Darren Way:

Conor Devlin (målvakt): Hadde en flott reaksjonsredning i første omgang, da han slo et skudd i tverrliggeren. Ga et solid inntrykk, men var kanskje litt passiv på 1-1 scoringen – men denne korrespondent kan ha blitt lurt av synsvinkelen. Er kanskje ikke høy nok til å bli en keeper i internasjonal toppklasse, men virker som en spennende spiller som definitivt kan ha en karriere i fotballen.

James Chester (høyreback): Har tradisjonelt spilt stopper, og det synes av og til. Slet særlig i begynnelsen av kampen med Yeovils angrep på kanten, men har tradisjonell engelsk innsatsvilje og er slett ikke ueffen. Var lite med offensivt fram til langt ut i andre omgang, da han på egenhånd skapte en fin skuddmulighet for seg selv og avsluttet anstendig med venstrefoten.

Joe Dudgeon (venstreback): Var en av de beste da reservelaget var i Norge i januar, og framstår fortsatt som en spennende spiller. Mer aktiv framover enn Chester, uten at han helt lykkes i kombinasjonene med Norwood på venstre ving. Ingen defensive problemer på sin side. Får en viktig sesong – kanskje vi får se ham i ligacupen?

Oliver Gill (midtstopper): Dette er pre season, og Gill hadde ikke sin beste kamp. Slet tidvis mot Yeovils fysisk tøffe spillere, og mangler fortsatt en del. Har fin fysikk, og er en spiller som vil ha godt av å spille fast i Championship i nær framtid.

Craig Cathcart (midtstopper): En spiller som har vært svært uheldig med skader i sin karriere. Er av en annen kaliber enn Gill hva gjelder talent, og har det meste for å bli en virkelig god Premier League-spiller. Kan både spille ballen og ofre seg i duellene, han hadde to mesterlige blokkeringer i andre omgang.

Cameron Stewart (høyre kant): En spiller med godt rykk og fine finter, i alle fall mot høyre. Kom forbi sin oppasser ved en rekke anledninger, men innleggene satt ikke helt. Et flott diagonalløp i forkant av 1-0 scoringen til Possebon. Også en spiller som kanskje kan være aktuell for ligacupen i høst.

Rodrigo Possebon (sentral midtbane): Ga United ledelsen noen minutter før pause, og nøyde seg med 45 minutters spill i dag. Han hadde en fryktelig sesong i fjor på utlån i Braga nærmest uten spilletid, og det er en fare for at skade og lite spill har hindret utviklingen hans for mye til at han kan lykkes i United. En helt avgjørende sesong, der han må prege kampene i langt større grad enn dette.

Magnus Wolff Eikrem (sentral midtbane): Kaptein på laget, og i sin sentrale midtbanerolle en svært spennende spiller. Hadde aldri helt fart nok på kanten, men i midten kommer hans spilleforståelse til sin rett. Spilte mange pasninger i rom, var fa til å vri og få bredde i spillet. Var den klare ballfordeleren i laget. Bruker litt lang tid med ballen noen ganger, som da han fikk en fin pasning på 15 meters hold like før slutt, men nølte og måtte spille støtte i stedet for å skyte direkte. Til dels imponerende kamp med tanke på sine skadeproblemer i slutten av forrige sesong.

Oliver Norwood (venstre kant): Flyttet mye innover i banen, og spilte sentralt i andre omgang. Har en presis høyrefot, men kom aldri skikkelig med i denne kampen. Er en bra spiller, men det spørs om han har fart nok til en karriere på kanten i United. Står foran en viktig sesong, som så mange andre.

Joshua King (spiss): Viser i glimt at det bor noe spesielt i ham. Mange gode løp, jobbet godt hele kampen igjennom, men var ikke særlig god foran mål i denne kampen. Men det kommer – det positive var evnen til å komme i avslutningsposisjon. Klarte seg bra mot et fysisk tøft forsvar, må være en åpenbar kandidat til å spille i ligacupen i høst.

Ravel Morrison (spiss): Det har gått gjetord om denne spilleren siden han kom til United for flere år siden. Undertegnede har ikke sett ham tidligere, og ble tidvis imponert. Selvsagt er det mye å jobbe med, men han viste flere ganger høy klasse over det han foretok seg både med og uten ball. Virket i dag teknisk noe mer komplett enn King, men har ikke den samme fysikken. Fortsatt veldig ung, og det blir svært spennende å følge ham på reservelaget den kommende sesongen.

Robbie Brady (venstre ving): Kom inn ved pause, og gikk ut igjen noen minutter før slutt med det som så ut som en liten skade. Scoret et fint mål, men klarte ikke å prege kampen særlig utover det. Kan absolutt bli en spiller som kan leve av fotballen, men basert på kampen i dag blir det ikke i United.

Ryan Tunnicliffe (sentral midtbane): Kom inn i andre omgang og viste vilje til å prøve, uten at han preget kampen spesielt.

Nicky Ajose (venstre kant): Kom inn i andre omgang og hadde et par fine løp. Helt klart en spennende spiller som har nok av tid på seg til å lykkes.

Jesse Lindgard (angrep): Kom inn på slutten, for kort tid til å markere seg.

Sam Johnstone (keeper) og Ezekiel Fryers (forsvar) satt på benken kampen igjennom.