Troppen til Porto

Troppen med Manchester Uniteds spillere og ledere lettet klokken 10.00 i formiddag (lokal tid) med kurs for Oporto og onsdagens returkamp i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

Før avreise har det vært knyttet stor spenning til helsetilstanden til enkelte spillere, ikke minst Rio Ferdinand (øverst på bildet). Midtstopperen, som ble skadet på landslagsoppdrag for England for to uker siden, har nå stått over tre kamper for United, er gledelig nok inkludert i reiseselskapet. Det skulle tilsi at han er aktuell for en plass i startelleveren mot den portugisiske ligalederen.

Rafael da Silva har vært ute i snart to måneder med en ankelskade, men også han er med på turen – for øvrig sammen med sin bror Fabio.

Derimot merker vi oss at Darren Fletcher mangler i den oppgitte troppen. Det er i øyeblikket ikke kjent hvorfor, men han sto som kjent også over lørdagens ligaoppgjør mot Sunderland.

En del vil kanskje heve øyenbrynene over at Zoran Tosic ikke figurerer på passasjerlisten denne gangen heller. Det skyldes først og frems at han ikke er spilleberettiget i Champions League før til høsten. Årsaken er at han tidligere i sesongen spilte kvalfisering for sin daværende klubb, Partizan Beograd.

Serberen har knapt vært å se siden overgangen i januar, men det skyldes ikke som noen tror, at han er skadet. Det foreligger knapt med opplysninger om 21-åringen, men han deltar for fullt på treningene, så mye tyder på at han ennå har en del å lære før Sir Alex finner det riktig å slippe ham løs.

23-mannstroppen til Porto: Van der Sar, Foster, Kuszczak; Neville, Evra, Ferdinand, Vidic, Rafael, Fabio, O'Shea, J. Evans; Ronaldo, Anderson, Scholes, Gibson, Carrick, Park, Nani, Giggs; Rooney, Tevez, Berbatov, Macheda.

Powered by Labrador CMS