– Pogbas straffe? Vi kan ikke suge gleden ut av ham…

Her er ukas United We Podkast – om Everton-kampen og helgas kamp mot Bournemouth.

Paul Pogba har måttet tåle mye kritikk for sin kuriøse måte å ta straffespark på. Etter straffebommen mot Everton var det flere United-fans, og andre forståsegpåere, som krevde at franskmannen må bytte til en mer konvensjonell straffeteknikk. 

I ukas United We Podkast tar imidlertid paneldeltaker Sebastian Brynestad, blant annet kjent fra «Kollektivet» på TV 2, til orde for å gi Pogba friheten til å være annerledes:

– Alle straffeskyttere kan levere en dårlig straffe, så akkurat det der blåser jeg i. Hvis han slutter med sånne ting som det der, er jeg redd for at det vil suge mye av gleden ut av Pogba, mener Brynestad.

VGTV-sjef Martin Jøndahl er ikke like stor fan av Pogbas straffeteknikk, men er enig i at han må få lov til å skille seg ut:

– La ham ha hvilken farge på håret han vil, så lenge han leverer såpass som han gjør nå. Det er lenge siden vi har hatt en sentral midtbanespiller som bidrar med så mange mål, sier Jøndahl, og sikter til at Pogba allerede har scoret fem mål denne sesongen.

Panelet skryter dessuten av formspiller Anthony Martial og Victor Lindelöf, som endelig begynner å se ut som en United-stopper.

Det diskuteres også hvorfor United ikke klarer å levere jevnt over en hel kamp, hva man skal tenke om Romelu Lukakus formsvikt og hva vi kan forvente av helgens kamp mot Bournemouth.

Hør podkasten her:

iTunes: Hør den her

Pippa: