Diskuterte diamantformasjon og De Gea-brøler

Programleder Ken Wasenius-Nilsen har med seg Mats Arntzen og Øyvind Eide i den ferske podcasten etter 1-1-kampen mot Everton. 

Kampanalytiker Eide fra NTG, som også skriver taktiske analyser for united.no, mener Ole Gunnar Solskjær traff godt med kampplanen i første omgang mot Everton på søndag.

United gikk ut med en såkalt diamant på midten – med nyervervede Bruno Fernandes i den offensive midtbaneposisjonen – noe Eide synes fungerte svært godt mot Everton i klassisk 4-4-2.

Eide mener United burde ha vunnet kampen i første omgang, og han tar til orde for at Solskjær burde forsøke å perfeksjonere denne formasjonen med det mannskapet han nå har til rådighet.

I ukas podkast gir Eide oss sin analyse av Everton-kampen, samt noen tanker om hvorfor Bruno Fernandes hever United-laget.

Dessverre kan ikke engang en perfekt kampplan garantere mot personlige feil. Mot Everton var det David de Gea som gjorde en kjempebrøler. Det er ikke første gang denne sesongen, og det er naturlig at det stilles spørsmål ved de Geas posisjon som Uniteds ubestridte førstekeeper.

Hør episoden på PodSpace her eller via iTunes her.

Husk at hvis du abonnerer på United We Podkast så lastes den automatisk ned til telefonen din.