– Altfor tidlig å snakke om å sparke Solskjær

Her er den nyeste episoden av United We Podkast, med Ken Wasenius-Nilsen, united.no-redaktør Dag Langerød og VG-journalist Mats Arntzen.

I ukas utgave av United We Podkast er det naturlig nok fokus på Uniteds neste Premier League-kamp, som finner sted på St. James’ Park mot Newcastle førstkommende lørdag.

Kampen signaliserer starten på en vrien periode for Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United. Frem mot neste landslagspause kommer nemlig de tøffe kampene tett som hagl. United skal blant annet ut mot Paris St. Germain, Chelsea, RB Leipzig, Arsenal og Everton.

Podkastleder Ken Wasenius-Nilsen kaller det en skjebnemåned for Solskjær. United.no-redaktør Dag Langerød er enig:

– Akkurat nå er det altfor tidlig å snakke om å sparke Solskjær. Han har gjort for mye bra til at noen få dårlige kamper i det siste skal være avgjørende. Men: Han må nå snu trenden i et tøft kampprogram. Et «worst case»-scenario vil tilsi at United i løpet av en måned vil være så å si ute av Champions League og samtidig helt akterutseilt i ligaen. Da vil det virkelige brenne under beina på Solskjær.

I tillegg til redaktør Dag Langerød gjestes ukas podkast av VG-journalist Mats Arntzen. 

En kan lytte til den nyeste United We Podkast-episoden hos PodSpace og de fleste andre steder hvor en kan lytte til podkaster.