Manchester United v Aston Villa - Premier League

Spillerbørs: – Dette var ikke dagen din, Bruno

Publisert Sist oppdatert

David de Gea – 6.5
Styrer mot sesongens andre null, men kan ikke hindre at Tuanzebe-erstatteren Hause scorer på et sent hjørnespark for Aston Villa. De Gea redder lagkameratene når han stopper forsøket fra Watkins i første omgang. Etter hvilen har spanjolen selv et dårlig utspill som går rett i beina til Ings – og en ny redning på et skudd fra Watkins.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Ingen god kamp av høyrebacken. Blir veldig forsiktig i valgene han tar med ballen i beina og er ikke feilfri defensivt. Markerer Konsa på feil side når Villa-stopperen får en kjempesjanse på et hjørnespark.

Raphaël Varane – 6.5
Ikke veldig synlig, og det er gjerne et godt tegn når du er midtstopper. Posisjonerer seg nesten alltid riktig. Viser seg også fram på et par offensive hjørnespark.

Harry Maguire – 5.5
Rotete kamp av kapteinen. Risikabelt tilbakespill til De Gea, som de senere snakker ut om. Skulle nok hatt gult kort når han parkeres av McGinn. Må gi seg med en vond legg som åpenbart plaget ham etter drøy time.

GettyImages-1342425146
TØFFE TAK: Harry Maguire i duell med John McGinn i første omgang på Old Trafford.

Luke Shaw – 5
Stort tap for Solskjær hvis venstrebacken mister kampene mot Villarreal og Everton før landslagspausen. Skaper kampens første sjanse etter halvannet minutt, men strever mot Cash og McGinn. Heldig som ikke straffes av Targett når han først bommer fullstendig med et ambisiøst brudd og deretter overspilles av Cash. Ut med skade og gult kort etter 34 minutter.

Fred – 6
Har et par gode brudd i første omgang. Viser igjen at skuddfoten ikke er all verden. Gult kort.

Scott McTominay – 6
Skotten legger som vanlig ned en ærlig jobb. Tas av for Cavani når United jakter seier.

Mason Greenwood – 7
Det største uromomentet for Villa-forsvaret. Mange skuddforsøk, men ingen fulltreffere. Litt uheldig ved et par anledninger, og treffer litt for dårlig andre ganger.

GettyImages-1342423993
SKUDDFARLIG: Mason Greenwood løsner et skudd mot Aston Villa før pause.

Bruno Fernandes – 6
Stor i første omgang, men det hjelper ikke når han feier ballen over tverrliggeren fra straffemerket og koster United ett poeng. Involvert i sju av Uniteds 15 skuddforsøk før pause. Har blant annet en voldsom tunnel på McGinn og et fint frispark til Maguire. Men dette står igjen som en dag Fernandes vil glemme. Ronaldo tar den neste?

Paul Pogba – 6.5
Blir bedre og bedre utover i kampen. Centimetere fra å stange United i ledelsen etter en stuss fra Varane. Signaturpasning til Dalot. Flere skuddforsøk, men treffer ikke bedre enn Greenwood.

Manchester United v Aston Villa - Premier League
SJANSESKAPER: Paul Pogba med en atletisk pasning foran Villa-målet.

Cristiano Ronaldo – 5
Går av banen uten scoring for første gang. Får heller ikke de store sjansene. Er adrenalinet borte, eller var det lagkameratene som ikke skapte nok sjanser? Har ei lompe fra 30 meter og treffer som Fernandes muren med sitt frisparkforsøk.


Diogo Dalot – 6
Får en uforutsett generalprøve før Villarreal-kampen, da Wan-Bissaka er suspendert. Ikke like toneangivende som Shaw offensivt.

Victor Lindelöf – 6.5
Inn for Maguire i det 67. minutt. Kommer greit fra det i sin første opptreden med Varane.

Edinson Cavani var involvert i baklengsmålet og skaffet straffespark, men spilte ikke lenge nok til å få karakter.

Powered by Labrador CMS