Børsen: – Herjet som Cafu og Carlos!

Om noen får 9 på børsen? Selvfølgelig!

Publisert Sist oppdatert

David de Gea – 7
Kveldens eneste tilskuer på Old Trafford. Fikk se lagkameratene drive skuddtrening i motsatt ende av banen. Måtte en sjelden gang på jobb, som på frisparket til Ward-Prowse.

Aaron Wan-Bissaka – 8
Uansett hva backene har spist til frokost de siste dagene – ikke slutt med det! Wan-Bissaka og Shaw bruker krittlinjene som tredemøller. Som Cafu og Roberto Carlos i VM i 2002. Én ting er scoringen til Wan-Bissaka, men bevegelsene og involveringene er en kraftig advarsel til kritikerne. Stopper selvfølgelig Ings med en signaturtakling i løpet av kvelden også.

Victor Lindelöf – 7
Får en langt roligere kveld sammen med makker Maguire når Ings og Adams mister en mann i midtbaneleddet bak seg. I andre omgang kan stopperne trille ball som om de var på løkka foran Southamptons 16-meter. Fin langpasning til Rashford i forkant av 1-0.

Harry Maguire – 7
Forsvarssjefen er sikkert mest fornøyd med nullen, selv om Adams burde redusert etter pause. Også involvert i scoring når han slår opp på Shaw før 2-0. Pådrar seg et veldig unødvendig gult kort.

Luke Shaw – 9
Målgivende på 1-0, tredjesist på 2-0 og målgivende på 3-0. I hver sin TV-stue sitter Denis Irwin og Patrice Evra og applauderer. Befester sin status som lagets store formspiller mot gamleklubben. Nydelig innleggsfot.

TO MÅLGIVENDE: Luke Shaw leverte 45 brennhete minutter mot Southampton.

Scott McTominay – 7.5
Våkner nok med gule og blå knottemerker på låret etter at Jankewitz gir skotten en brutal start på kampen. Heldigvis tok ikke det brodden av muskelbunten. Feier inn 6-0 med et hestespark.

TIDLIG UTVISNING: Scott McTominay ble taklet hardt av Alexandre Jankewitz som ble utvist før det var spilt to minutter.

Fred – 7
Takknemlig oppgave å håndtere Southamptons Hasenhüttl-press mot ti mann. Kunne fått scoring om ikke Bednarek hadde satt tuppen på ballen.

Mason Greenwood – 7.5
Mike Dean skylder 19-åringen en scoring. Burde fått fordelen da Cavani felles. Den målgivende pasningen til Rashford kan ingen ta fra ham. Nærmer seg den formen vi har sett ham i tidligere.

Bruno Fernandes – 8.5
Fire scoringer, null Bruno-poeng. Det kunne du gjort gode penger på før avspark. United skaper sjansene sine der de får rom – på kantene. I midten er det folksomt rundt Fernandes. Finner målpoengene til slutt. Vipper fram en målgivende som bare han kan på 5-0-scoringen til Martial og setter 7-0 fra straffemerket. Enda en målgivende på overtid.

Marcus Rashford – 7
Vendepunkt? Lettelsen var nok stor da årets første ligascoring var et faktum. Avslutter et praktfullt angrep, og er også nest sist på selvmålet, selv om han ikke får offisiell målgivende for den av Premier League. Ut etter en time.

BRØT MÅLTØRKEN: Marcus Rashford scoret sitt første ligamål i 2021 mot Southampton.

Edinson Cavani – 7
Treffer der han bommet mot Arsenal. Hans tredje på hodet i Premier League. Resten av målfesten overlater eldstemann til Martial og de andre.


Donny van de Beek – 7
Vil mye når han kommer inn etter pause. Gult kort åtte minutter inn i omgangen.

Anthony Martial – 9
En scoring som på ingen måte reflekterer franskmannens form så langt i 2021. En enestående «smash» gir en scoring som kunne minne litt om Fernandes-Martial-kombinasjonen mot Manchester City i fjor. Skaffer straffe og ordner også 8-0. Svar på tiltale!

Daniel James – 7
Melder seg på målfesten i siste sekund og setter punktum med 9-0.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Powered by Labrador CMS