Børsen: – Kunne nok ønske han hadde blitt liggende i senga

Ingen hadde dagen mot Sheffield United. Verst gikk det utover David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea – 6
Kunne nok ønske at han bare hadde blitt værende i senga dag. Behandles brutalt av både Billy Sharp, David Coote i VAR-rommet og egen forsvarsfirer. Vanskelig å forstå hvorfor keeperen ikke får medhold når han dyttes av Sharp på 0-1. På 1-2 er det Tuanzebe som står i veien.

0-1: Kean Bryan sendte Sheffield United i ledelsen på Old Trafford.

Aaron Wan-Bissaka – 5.5
Mer involvert offensivt enn Telles de første 45 minuttene. Dessverre blir avleveringene ofte sene og upresise. En del av en passiv forsvarsrekke som svikter fullstendig når de skulle vært påskrudd for å ta tilbake tabelltoppen.

Axel Tuanzebe – 4.5
En vond kveld for 23-åringen, som neppe spilte seg inn i stopperdiskusjonen. Ubesluttsom i situasjonen før 1-2-scoringen og symptomatisk nok også uheldig når han ikke kommer seg unna skuddet til Burke. Går inn med voldsom kraft i en takling på John Fleck som koster ham et gult kort.

Harry Maguire – 6.5
Krever likhet for loven når Martial triller ballen i mål, men Peter Bankes ser det annerledes. Når han stanger inn 1-1 mot barndomsklubben er det ingen regler som kan hindre ham.

Alex Telles – 6.5
Lekker målgivende på hjørnesparket til Maguire. De få gangene United skaper farligheter er det gjerne venstrebacken som er arkitekten. Et verdensklassetrekk i samarbeid med Fernandes som dessverre ikke endte med scoring. Pakk inn den venstrefoten i bobleplast.

Nemanja Matic – 6
Godkjent. Gjør det han alltid gjør, og redder Pogba etter et balltap i førsteomgang.

Paul Pogba – 5
Virket selvtilfreds. Ikke i nærheten av å være like toneangivende som vi har sett ham de siste ukene. En av flere som står og ser på når Burke gjør 1-2.

Mason Greenwood – 6
Den som virker skarpest i angrepskvartetten den første timen, men byttes likevel ut når Cavani skal inn. Kommer ikke til noen store sjanser, men virker kvikk i kroppen.

Bruno Fernandes – 5
Lagkameratene sliter med å finne playmakeren som er konstant omringet av et smalt og kompakt Sheffield United-lag. Finner flere rom utover i kampen, men alt i alt en kveld han vil glemme så fort som mulig.

KARATETREKK: Bruno Fernandes mottar en presis ball fra Alex Telles foran Aaron Ramsdale.

Marcus Rashford – 4.5
Ingenting å si på innsatsen, men det er lite Rashford i høydepunktene fra denne kampen.

Anthony Martial – 3.5
Det er kamper som dette som gjør at de to ligamålene franskmannen har scoret denne sesongen bekymrer. Hva var det han egentlig bidro med? Ikke den spissen United trenger akkurat nå.


Edinson Cavani – 5.5
Kommer inn for Greenwood, men blir ikke den superinnbytteren han har vært tidligere.

Luke Shaw og Donny van de Beek spilte ikke lenge nok til å få karakter.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Powered by Labrador CMS