– Blir neppe æresborger i Paris

Marcus Rashford elsker å stikke kjepper i pariserhjulet. Men da Fred falt av karusellen gikk det for fort for Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea – 6
Skrå vinkel, men skuddet til Neymar er hardt og velplassert. Travel innledning, men etter hvert som Solskjær justerer får spanjolen mindre å tenke på. Signaturredning på forsøket fra Bakker, men når akkurat ikke fram når Marquinhos gjør 2-1 på det påfølgende hjørnesparket.

Aaron Wan-Bissaka – 6.5
Avgjørende involvering når han holder trykket oppe på 1-1-scoringen. Gjør seg aldri bort defensivt. Heller ikke når utfordrerne heter Neymar og Mbappé.

Victor Lindelöf – 5.5
United-forsvaret har en fryktelig start på kampen. Passivt press på 0-1, og PSG-angrepet får nesten gjøre som de vil. Etter hvert får Lindelöf og Maguire bedre kontroll på rekka, selv om alle poengene forsvinner på en dødball.

Harry Maguire – 6
Forsvarssjefen har hatt bedre kamper i United-trøya. Ofte involvert i PSGs 16-meter når United jager utligning.

Alex Telles – 6
Sto det en rød ring rundt navnet til Telles på tavla til Thomas Tuchel? PSG sender i alle fall Mbappé mot venstrebacken gang på gang fra første minutt. Kommer greit fra det, selv om han ikke får veldig mye hjelp av Martial.

DUELL: Alex Telles fikk oppgaven med å stoppe Kylian Mbappé på sin venstreside.

Fred – 5
«Alle» forventet at den fyrrige brasilianeren skulle bli igjen i garderoben i pausen. I stedet ble det marsjordre til samme lokale 20 minutter før slutt. Bidrar som alltid med stor innsats og arbeidsradius, men må være mer forsiktig når han står i boka til dommer Daniele Orsata. Paredes står nok ikke på julekortlista.

BRÅK: Neymar og Fred i diskusjon etter situasjonen mellom Uniteds brasilianer og Leonardo Paredes.

Scott McTominay – 7
Elsker storkampene. Nesten like enorm mot Neymar etter pause som han var i Paris. Takler brasilianeren hardere og hardere for hver gang, og setter også i gang gode kontringer. Har Solskjær sammenlignet skotten med Roy Keane ennå? Vilkårene endrer seg naturligvis uten Fred.

Marcus Rashford – 7
Blir nok ikke æresborger i Paris med det første. På scoringslista i alle de tre siste kampene mot PSG, godt hjulpet av Diallo. Trengte en opptur etter en liten tørke.  Øverst på toppscorerlisten i Champions League sammen med Erling Braut Haaland med seks scoringer. Lekker tunnel på Verratti. Byttes ut et kvarter før slutt med Pogba.

TOPPSCORER: Ingen har scoret flere mål i Champions League enn Marcus Rashford.

Bruno Fernandes – 6
Hadde ikke portugiseren stemt føttene før avspark? Skinner ikke like sterkt som noen av de andre stjernene på banen. Uvanlig upresis pasning når Cavani er ledig foran Navas rett før pause. Kommer aldri til en skikkelig målsjanse selv.

Anthony Martial – 5
Ikke den kvelden Paris-fødte Martial håpet på mot landsmennene. Først bankes ballen over tverrliggeren bak Navas på Flo-vis. Deretter blokkeres et skudd som ville gått i mål.

Edinson Cavani – 6.5
Den lekre chippen hadde fortjent en bedre skjebne. Hvilken forskjell noen centimeter gjør. Løfter seg etter en tung førsteomgang. Løper mye og byr på vakre detaljer i det oppbyggende spillet.

Paul Pogba, Donny van de Beek, Mason Greenwood og Odion Ighalo spilte ikke lenge nok til å få karakter.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Powered by Labrador CMS