Spillerbørsen: «Red Fred’s Redemption»

I sitt første år som United-spiller hadde han færre minutter på Old Trafford enn «Fred the Red». Nå viser endelig Fred hvorfor Manchester United la 50 millioner pund på bordet for ham.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea – 6.5
Tangerer Gary Bailey på adelskalenderen i sin 375. kamp for Manchester United. Men «clean sheet» blir det ikke, uten at det er spanjolens feil.

Aaron Wan-Bissaka – 6.5
God kontroll på Leandro Trossard. Kan gi James større støtte offensivt – eller rekker han kanskje ikke fram?

Victor Lindelöf – 6.5
Vakker gjennombruddspasning til Rashford i åpningsminuttene. Brukbar kontroll defensivt sammen med Maguire.

Harry Maguire – 6.5
Tre seirer på tre forsøk som kaptein for forsvarssjefen. Dristig i mange av valgene sine, prøver seg til og med på et langskudd, men kommer godt ut av det når United dominerer. Forsvaret har full kontroll på Brighton-angrepet i en time, før det glipper på dødball. Vinner duellen i den andre enden av banen før 2-0-scoringen.

Brandon Williams – 6.5
19-åringen flyter også i Premier League! Trygg og offensiv i både hodet og beina, og får massiv støtte av Old Trafford i sin første ligakamp fra start. Nær scoring er han også. Glipper i markeringen på en dødball rett før pause, men det står igjen som en parantes. Litt het til tider og får et unødvendig gult kort for et høyt spark på Alzate.

GODE: Både Fred (t.v.) og Brandon Williams (t.h.) leverte varene mot Leandro Trossard og Brighton.

Scott McTominay – 7
Viser igjen hvorfor Solskjær allerede på Ullevaal i sommer lanserte McTominay som en viktig brikke denne sesongen. Kriger fra første spark på ballen og vinner mange 50-50-dueller. Krangler inn Uniteds andre scoring, selv om han ikke blir kreditert målet. Tråkker over på overtid.

Fred – 8
For å sitere et panelmedlem i «United We Podkast»: Vi er vitne til «Red Freds Redemption»! Den avskrevne brasilianeren spiller med selvtillit. Ambisiøs i pasningsspillet og skikkelig frekvens. Som en Duracell-kanin med pasningslabber! Slår frisparket på 2-0 og spiller gjennom Martial på 3-1.

Daniel James – 7.5
En pest og en plage for Brighton-forsvaret, og runder til og med Jon Moss ved midtsirkelen. Strør om seg med strøkne innlegg og crossere. Bare Rashford kan svare på hvorfor bursdagsbarnet ikke står igjen med en målgivende.

Andreas Pereira – 6.5
Sårt tiltrengt opptur. Gjør egentlig alt feil når han sender United i ledelsen, men er det én mann som trengte et gratis mål er det Pereira. Hans første scoring siden suseren mot Southampton i mars. Overbeviser likevel ikke på samme måte i tierrollen som Juan Mata gjorde mot Partizan.

1-0: Andreas Pereira scoret Uniteds første mål – via Dale Stephens. Det var hans første scoring siden suseren mot Southampton.

Marcus Rashford – 7
I fyr og flamme. Men som Solskjær har vært inne på – det hjelper ikke å score kremmerhus hvis du ikke setter de største sjansene. Rashford setter det viktige 3-1-målet, men husker nok først og fremst den enorme missen like etter – som må være hans verste i karrieren. Det viktigste er uansett at formsterke Rashford er eksplosiv i spillestilen og kommer til målsjanser.

2-0: Marcus Rashford (t.v.), Daniel James (midten) og Scott McTominay feirer scoring.

Anthony Martial – 7
Den franske servitøren! Faktisk ikke altfor mye involvert, men leverer sesongen andre og tredje målgivende pasning. Samarbeidet med Rashford dyrkes videre.


Jesse Lingard – 6.5
Frisk i innhoppet. Kunne fort stått igjen med målpoeng.

Mason Greenwood og Marcos Rojo spilte ikke lenge nok til å få karakter.

Sett din egen spillerbørs:

Om vinduet ikke vises eller for å være helt sikker kan du også sette børs via denne linken.

Powered by Labrador CMS