martinez

«Nok en gang enormt viktig»

Publisert Sist oppdatert

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs:

David de Gea – 7

Lenge en rolig dag på jobben for David de Gea, men er virkelig på jobb når han stopper Schade som fikk en alle tiders mulighet til å utligne halvveis ut i andre omgang. Har ellers et par farlige utspill som kunne endt verre, men den matchavgjørende redningen sender han opp et nivå på denne børsen.

Diogo Dalot – 6,5

Lite utfordret defensivt, og mer med offensivt. Bidrar til tider i det oppbyggende spillet, selv om det sjeldent er portugiseren som gjør det helt store.

Raphaël Varane – 7

En god kamp av Varane. Står opp i duellene mot Brentford-angrepet, og er en stor bidragsyter til at United i store deler av kampen har kontroll.

Lisandro Martinez – 8

Står i likhet med Varane opp i duellene, men er gjerne enda tøffere enn franskmannen og er ofte mannen som rydder opp når Brentford nærmer seg. Kan også slå de presise ballene opp gjennom Brentford-midtbanen. Nok en gang enormt viktig, argentineren.

Luke Shaw – 7

Er mye involvert offensivt og er en av Uniteds beste før han må gå ut med skade like etter halvtimen er spilt. Holder seg til hamstringen, så er det bare å satse på at det ikke er alvorlig.

Scott McTominay – 7

Får fornyet tillit på midtbanen sammen med Sabitzer, og klarer seg bedre nå enn mot Newcastle. God i duellspillet, noen viktige ballgjenvinninger og kommer blant annet til en fin mulighet før pause.

Bruno Fernandes – 7,5

Ligger som oftest lavest av midtbanetrioen når United har ballen, og styrer det aller meste. Strør pasninger fremover i banen og er involvert i flere av Uniteds angrep. Har egentlig ikke vært så fan av Fernandes i en av de dype midtbanerollene, men i dag må Ten Hag sies å ha lyktes med dette grepet.

fernandes
STYRTE MIDTBANEN: Bruno Fernandes.

Antony – 6,5

Mye involvert og kommer til mer enn nok avslutninger. Skuddene er imidlertid ikke mye å skryte av i kveld. Ble nærmere overrasket da han istedenfor å skyte lempet ballen inn mot Sabitzer i forkant av 1-0-scoringen – noe han må ha skryt for. Gjør også en god jobb defensivt.

Marcel Sabitzer – 7,5

Er den mest offensive av midtbanetrioen, og klarer ved flere anledninger å linke opp medspillere. Viser overblikk og smartness når han header ballen ned til Rashford på 1-0-scoringen. Dette var lovende takter fra Sabitzer.

Jadon Sancho – 6

Sancho vil mye, og er som følge av at United er gode en del involvert. Det er imidlertid sjeldent han som står bak magien og de avgjørende pasningene. Leverte nok en gang ikke en altfor god søknad til å starte i neste.

Marcus Rashford – 7,5

Står ikke bak så mye innledningsvis, før det selvfølgelig er han som er på rett sted til rett tid når United går opp i ledelsen. Er også svært skummel når han blir satt ut på venstrekanten utover i kampen, og burde kanskje hatt en assist da han spilte ut til Fred som skjøt langt over.

sabitzer
STO BAK KAMPENS ENESTE MÅL: Marcus Rashford og Marcel Sabitzer.

Tyrell Malacia – 6,5

Kommer inn for en skadet Shaw i første omgang, og har åpenbart mye å gå på offensivt sammenlignet med ham. Gjør imidlertid den defensive jobben og bidrar til at United holder nullen.

Fred, Anthony Martial og Victor Lindelöf spilte for kort til å bli vurdert.

Powered by Labrador CMS