– Vil ha samme påvirkning som Robin van Persie

Phil Neville mener United må gå for Sanchez.

Publisert Sist oppdatert

Overgangsvinduet er i full sving, og Manchester United er i sentrum av begivenhetene.

De siste dagene har Alexis Sanchez-ryktene eksplodert, og begge trenerne i Manchester kjemper om chilenerens signatur.

Historien forteller at United ikke er fremmede for å overraske med overganger, og spillere som Eric Cantona og Robin van Persie ble begge dratt opp av hatten uten de store forvarslene.

Fellesnevneren er at de begge hjalp United med å vinne titler, og det tror Phil Neville at Sanchez også vil gjøre – om han signerer for riktig Manchester-lag.

– Det ville vært en helt fantastisk signering av United. Jeg tror Sanchez vil ha samme påvirkning på laget (som Cantona og Van Persie), sa Neville ifølge ESPN.

Phil Neville mener spesielt United-fansen ville satt pris på en Sanchez-overgang.

– Det ville vært et kupp, kanskje spesielt for United-fansen, om en spiller som Sanchez valgte United over City. En slik signering ville sendt en sterk beskjed, fulgte Neville opp.

Den tidligere United-spilleren mener også at i dagens marked vil en overgangssum på 25 mill. pund være som billigsalg å regne – og at det er tydelig at Sanchez forlater Emirates uansett.

I saken kommer det også frem at på direkte spørsmål om Sanchez-budet svarte United at de ikke kjente til noe slikt, men Arsenal på sin side ville ikke uttale seg om saken.

Uten kontrakt

Den 29 år gamle chileneren står uten kontrakt i Arsenal til sommeren, men London-klubben krever ifølge Daily Mirror likevel 35 millioner pund for å selge ham nå i januar.

Det har Manchester City nektet å betale.

Sanchez krever nemlig også en ukelønn på 400.000 pund i tre og et halvt år, i tillegg til 15 millioner pund bare for å bytte klubb.

Kombinasjonen av overgangssummen, ukelønna og den sign-on-feen er noe City steiler ved. De synes 20 millioner i overgangssum, og en ukelønn på 300.000 pund får holde.

Les mer om utviklingen i Sanchez-saken her. 

Powered by Labrador CMS