Vi håper på Neville & Co.

Det er ikke ofte vi retter fokus mot andre lag enn United, men i kveld håper vi på ex-Reds Phil Neville, Tim Howard & Co.

Publisert Sist oppdatert

United ligger fem poeng foran Chelsea, men London-klubben har i kveld sjansen til å krympe forspranget. Selv om vi United-supportere selvsagt håper på litt drahjelp fra Phil Neville & Co., skal det også sies at Everton har et dårlig tak på Chelsea. Riktignok ble det 1-1 lagene imellom på Stamford Bridge i ligamøtet i november, men Chelsea slo "Toffeemen" både hjemme og borte da lagene møtte hverandre i semifinalen i Ligacupen i januar. Ja, faktisk har Chelsea 19 strake kamper mot Everton i liga og cup uten tap! Dessuten er ikke Evertons form all verden. De har gjort bare tre mål og har én seier på sine fem seneste kamper.

Litt urovekkende, sett med United-øyne, er det også at Evertons manager David Moyes tilsynelatende ikke tar kampen så veldig alvorlig.

– Jeg tror det skal bli veldig vanskelig for oss å ta fjerdeplassen nå, sier han, og sikter til at Liverpool er fem poeng foran fire runder før slutt. Samme poengdifferanse som altså Chelsea er etter United.

– Chelsea vinner ikke ligaen. United gjør det nå, sier Moyes (skulle ønske vi følte oss like trygge, journ. anm.), og legger til:

– Veldig mye av viktigheten til denne kampen har dessverre forsvunnet for både oss og Chelsea.

Chelseas manager Avram Grant har imidlertid ikke helt samme syn på saken og sier:

– Vi nekter å gi opp før alt håp er ute. Alt kan skje i fotball, og først og fremst er det viktig at vi vinner på Goodison Park.

Mikel Arteta og Leon Osman er tvilsomme for Everton, mens Didier Drogba og Frank Lampard er usikre for Chelsea.

Kilder: BBC, Soccernet og Soccerbase.

Powered by Labrador CMS