Tror United vinner ligaen

– Jeg tror vi vinner ligaen, det er ingen distraksjoner i år. Bare Premier League, FA Cup og Capital One Cup.

Publisert Sist oppdatert

Phil Neville var mannen som stok ved David Moyes’ side gjennom åtte tøffe måneder i 2013/2014-sesongen, før David Moyes fikk omsider sparken i april.

Den tidligere Manchester United- og Everton-poteten som nylig ble en del av BBCs Match of the Day-panel har snakket med ESPN om United gullsjanser, og hvor de bør forsterke.

MISERABLE: – Langt under standarden som var satt, ifølge Phil Neville.
MISERABLE: – Langt under standarden som var satt, ifølge Phil Neville.

Tror klubben lider

– Det vi kommer til å se denne sesongen har vi allerede sett i pre-season – en klubb som fortsatt lider fra forrige sesong. Forrige sesong var ikke bra nok. Det var langt fra standarden som var satt, og det må de ta ansvar for. Ikke bare manageren; spillerne, alle må ta ansvar, slo den tidligere United-spilleren fast.

– Vi står med ryggen til veggen nå, vi er nødt til å gjenerobre ligagullet, få tilbake Champions League og spill i Europa. Jeg tror vi vinner ligaen, det er ingen distraksjoner i år. Bare Premier League, FA Cup og Capital One Cup. Det er bare tre turneringer. Vanligvis er det Champions League og spill i Europa, og det tar veldig mye energi av oss. Nå er det bare fullt fokus på å vinne ligatittelen – og det tror jeg vi gjør.

– Midtstopper må inn

Manchester United er for øyeblikket gjennom en totalforvandling, og har latt klubbveteraner som Rio Ferdinand, Nemanja Vidic og Patrice Evra forlate portene, i tillegg til at Ryan Giggs har lagt fotballskoene på hylla.

– De har mistet Rio Ferdinand, Nemanja Vidic og Patrice Evra. Tre massive United-spillere – og trolig ryggraden til Uniteds suksess de seneste ti årene, så de er nødt til å bli erstattet.

Derfor mener han de bør forsterke på midtstopperplass.

– De har hentet venstreback Luke Shaw, som jeg tror kan bli en av de beste venstrebackene i Europa i løpet av de to-tre neste sesongene; men han trenger tid til å utvikle seg.

– Jeg mener de bør forsterke på midtstopperplass – kanskje i tillegg til en full-back.

Powered by Labrador CMS