– Jeg ville sove på treningsfeltet!

Men Phil Neville følte seg mislykket da han forlot Manchester United sommeren 2014.

Publisert Sist oppdatert

Det er lite som ikke allerede er skrevet om Uniteds verste sesong på mangfoldige år, men i et intervju med Mail Online forteller Phil Neville om livet som David Moyes’ assistenttrener.

Han trives svært godt som en del av trenerteamet på Old Trafford, men innrømmer at det var spesielt tøft å forlate klubben etter Moyes’ avgang i april.

– Det største i karrieren

– Jeg var så profesjonell som spiller, men som trener, ville jeg faktisk flytte inn på Carrington. Men å være trener er det beste jeg har opplevd i fotballivet mitt. Bedre enn det jeg noen gang har opplevd som spiller, forteller Neville – som har en rekke Premier League-, samt én Champions League-medalje å se tilbake på, som spiller.

Det var greit for ham å forlate klubben som spiller – til fordel for Everton – i 2005. Da hadde han en svært suksessrik æra som spiller å se tilbake på.

– Jeg gjorde jobben bra

– Det var tøffere denne gangen. Første gang jeg forlot, gjorde jeg det som en suksessrik en. Andre gang, følte jeg at jeg hadde mislyktes.

Neville vil imidlertid ikke påta seg skylden for den miserable sesongen.

– Det var ikke som om jeg ikke følte jeg hadde gjort jobben min bra, for jeg følte jeg gjorde det bra. Men jeg følte meg mislykket, fordi vi – klubben – hadde ikke hatt suksess. Det etterlot en stor tomhet i magen og det har tatt lang tid å komme set etter den smerten.

Powered by Labrador CMS