Klemmen overrasket også Wenger

– Men det hindrer ikke spillerne i å konsentrere seg om kampen, sier Arsenal-sjefen.

Publisert Sist oppdatert

Tunnelbildene som ble sendt før kampen mellom Arsenal og Manchester United på Emirates søndag viste spesielle scener der David De Gea klemte sin motstander, og landsmann, Nacho Monreal. Det fikk Phil Neville til å reagere kraftig.

– Dette er tull og tøys. Bare se på Wayne Rooney. Han oppfører seg skikkelig «old school», har blikket rettet framover og verken klemmer eller kysser på motstanderne, sa Neville ifølge Telegraph.

– Det ser ut som Monreal tror han skal i dåp og ikke spille en fotballkamp. Jeg kunne aldri oppført meg på den måten med Martin Keown for ti år siden, sa Neville videre.

Moderne fotball

Arsenal-sjef Arsène Wenger er også overrasket over den gode stemningen mellom spillerne på to motstanderlag. Han går imidlertid langt i å forsvare hendelsen.

MOURINHO OG WENGHER: Mellom managerne er det hvertfall lov å hilse på hverandre.

– Eksperter blir overrasket over slike ting fordi det skjedde ikke slik for 10-15 år siden. Nå er det imidlertid mer internasjonalt, sier Wenger på en pressekonferanse i forbindelse med Arsenals møte med Southampton onsdag.

– Jeg ble også overrasket av det, men det hindrer ikke spillerne i å konsentrere seg om kampen. Det er en del av den moderne fotballen. I tillegg er det flere kameraer der nå. Det skjedde kanskje før også, bare at det ikke var noen kameraer i tunnelen.

– Til å spy av

Også United.nos lesere lot seg irritere av den gode stemningen mellom De Gea og Monreal. I kommentarfeltet på denne saken var det imidlertid ikke unison enighet om hvordan spillerne bør oppføre seg i en spillertunnel.

– Helt enig med Neville! Det er til å spy av når spillere gjør det rett før de skal inn og spille, skrev en leser.

– Skjønner ikke problemet… så lenge det gis 110 % på matta… skrev en annen.

Powered by Labrador CMS