– Vi satt skapet på plass

Phil Jones var svært fornøyd med hvordan United svarte kritikerne på Stadium of Light.

Publisert Sist oppdatert

United kunne bare ikke tape, og måtte ha poeng mot Sunderland. Slik gikk det også, men det så ikke spesielt lyst ut da Craig Gardner ga hjemmelaget ledelsen etter bare fem minutter.

Dermed ventet en tøff motbakke i de resterende 85 minuttene for United-laget.

– Alle kjempet i dag. Det var en god kamp og tre viktige poeng, sier Phil Jones til MUTV.

– Vi kom bakpå fra første minutt, og vi startet kanskje ikke så bra som vi burde gjort. De var tente, og vi burde kanskje forventet det de første ti minuttene, men med en gang vi kom inn i kampen synes jeg vi spilte veldig bra.

Før kampen var det mye fokus på Uniteds dårlige sesongstart, og midtstopper Jones var godt fornøyd med hvordan laget responderte på kritikken.

– Det var mestertakter utpå der. Når alle stiller spørsmål setter en prestasjon som det skapet på plass.

– En livlig kar

Er det én spiller som fikk en ekstra klapp på skulderen i garderoben i går så var det nok Adnan Januzaj. 18-åringen har toppnivået umiddelbart, og kronet sin første Premier League-kamp fra start med å score begge målene mot Sunderland.

– Han er et stort talent og han har mange gode ferdigheter. Han er en livlig kar og en fantastisk fotballspiller, og han har hodet på plass også, sier Jones som var spesielt imponert over 18-åringens kanonvolley.

– Dersom Gareth Bale scorer et slikt mål vil alle prate om det. Dersom han fortsetter å spille slik vil han nå toppen.

De Geas mesterredning

Da United presset Sunderland som hardest åpnet det seg naturligvis rom på Uniteds banehalvdel. På en Sunderland-kontring kom Emanuele Giaccherini til en heading fra kort hold, men målvakt David de Gea reddet mesterlig.

Keeperlegende Peter Schmeichel skrøt av spanjolen etter kampen og Phil Jones stemmer i.

– Det var en fantastisk redning og én av grunnene til at vi fikk tre poeng. En flott reaksjonsredning av David ut av det blå.

Powered by Labrador CMS