– Zlatan var viktig for oss i garderoben

MANCHESTER: Phil Jones forteller til United-Supporteren at han kommer til å savne både kvalitetene og personligheten til Zlatan Ibrahimovic.

Publisert Sist oppdatert

Den engelske midtstopperen er én av de første United-spillerne som kommenterer Ibrahimovic-exiten når han møter Supporterklubben til et eksklusivt spillerintervju til medlemsbladet i landslagspausen.

– Zlatan har vært fantastisk, sier Jones til United-Supporteren.

– Han er en av de beste personlighetene jeg har spilt med, og vi kommer til å savne ham. Han hadde en veldig god sesong i fjor og scoret mange mål for oss.

LES OGSÅ: Takk for showet, Zlatan!

– Viktig i garderoben

Etter 29 scoringer på 53 kamper frigjorde United 36-åringen fra hans kontrakt. Kort tid senere var Zlatan Ibrahimovic klar for Los Angeles Galaxy i MLS, der han kan debutere på lørdag.

Jones fikk selv studere svenskens fysikk på nært hold da Ibrahimovic feiret sin scoring mot Swansea forrige sesong med et spenstig karatespark svevende i lufta.

– Han var en viktig spiller og en viktig person i garderoben, ikke bare på, men også utenfor banen. Jeg ønsker ham lykke til, og han har uansett en flott karriere å se tilbake på.

LES OGSÅ: Sjekk dette Zlatan-stuntet!

Lukaku-ros

Med toppscorer Romelu Lukaku i scoringsform før innspurten av sesongen, er imidlertid ikke Jones bekymret for at tapet av Ibrahimovic skal få negative konsekvenser.

Tidligere har Jones trukket fram Didier Drogba som sin tøffeste motstander. Lukaku nærmer seg toppen av listen, forteller Jones.

– Romelu er sterk og rask. Du er nødt til å være smart når du spiller mot ham og alltid være ett steg foran, sier Jones.

Vårt eksklusive intervju med Phil Jones leser du i sesongens siste utgave av United-Supporteren!

Powered by Labrador CMS