– Ville brukt Rooney fra benken

Petter Myhre mener at Uniteds fire mest offensive spillere fortjener mer tillit.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney fra start eller ikke?

Det er kanskje det største spørsmålet før United møter Aston Villa lørdag.

Rooney, som startet 2016 med sju mål på ni kamper, returnerte denne uka til spill igjen. Først med en time for U21-laget mandag. Så med ett minutt som innbytter for A-laget borte mot West Ham onsdag.

Men burde han få sjansen fra start mot Aston Villa?

– Ville fortsatt med Rashford

GettyImages-520915170

– I utgangspunktet ville jeg brukt den som jeg tror ville spilt best akkurat nå fordi det er så få kamper igjen at Louis van Gaal ikke har råd til å tape poeng. Jeg vet ikke hvilken form Rooney er i, men jeg tror jeg ville fortsatt med Rashford fra start til Rooney viser kampform eller Rashford «mister det».

– Samtidig ville jeg gitt Rooney så lange innhopp som mulig for å spille seg i form hvis noen av de fire fremste spillerne ikke har dagen.

– Jeg synes det har fungert bra med de fire offensive i det siste, og United trenger tempo framme. Med både Mata og Rooney fra start så mister de tempo, selv om de to selvsagt har andre kvaliteter. Min mening er at United må spille mye på entusiasme i siste del av sesongen, sier Myhre til united.no.

Lørdagens kamp mellom United og Aston Villa sendes selvsagt direkte på TV2 Sport Premium og TV2 Sumo kl. 16.00 (Supporterklubben får prosenter om du abonnerer på Sumo her).

Powered by Labrador CMS