Husker du dette Schmeichel-målet?

Manchester United hadde spilt 2-2 borte mot Rotor Volgograd, og skulle bare fullføre jobben hjemme på Old Trafford.

United hadde jo 56 kamper på rad uten tap hjemme i Europa. Seiere var eneste utvei, tenkte vi fans.

Russerne hadde imidlertid andre tanker.

Noen dager før Eric Cantonas utestengelse etter kung fu-sparket mot Crystal Palace var over,  gikk bortelaget nemlig opp i en sjokkerende 2-0-ledelse de første 20 minuttene. Paul Scholes reduserte, United skjøt og skjøt, hadde 18 skudd på mål, men det ble med 2-2 og exit på bortemål selv om keeper Peter Schmeichel ga et sent håp med sin scoring etter en Ryan Giggs-corner i nest siste minutt.

PS. Husker du hvordan det gikk med Rotor Volgograd videre i turneringen? De ble slått ut av et Bordeaux-lag som gikk helt til finalen i neste runde.

Manchester United (4-4-2): Schmeichel; P Neville, Bruce, Pallister, O’Kane (Scholes 25); Beckham (Cooke 82), Butt, Keane, Sharpe; Cole, Giggs.