– Urettferdig å sammenligne

Mange vil trekke sammenligninger mellom Uniteds offensive arsenal, og det som vant «The Treble» i 1999. – Et annet spill den gang, sier Peter Schmeichel.

Publisert Sist oppdatert

Med spillere som Rooney, van Persie, Welbeck, Hernandez og (enn så lenge) Berbatov i stallen, er det ikke rart at det vil bli trukket paralleller til den legendariske trippelsesongen. Den gang herjet Andy Cole, Dwight Yorke, Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær med verdens beste forsvarere, og kronet det hele med Champions League triumf. Peter Schmeichel, som var kaptein på den gylne årgangen, mener det er vanskelig å sammenligne dem.

– Spillet var anderledes den gang, spillerne var anderledes og vi spilte anderledes. Den gang var vi i stor grad låst til et 4-4-2 system, mens vi i dag er langt mer fleksible – også underveis i en kamp, sier Schmeichel til United Review.

Han sier seg også enig med det store flertallet i at signeringen av van Persie kan bli avgjørende når det kommer til å gjenvinne Premier League tittelen. Ikke minst at klubben gjør det klart at de mener alvor.

– Vi har gått fra å ligge side ved side med City, til å ligge foran i mine øyne. Vi har laget til å vinne tittelen, nå gjenstår det bare at spillerne går ut og gjør det de skal. Jeg er gleder meg veldig til sesongen kommer skikkelig i gang.

Powered by Labrador CMS