Ny legende til Supportertreffet

Mange tidligere United-stjerner kommer, men nå kommer også mannen som er best på å skape stemning.

Publisert Sist oppdatert
bo1
BEKREFTET: Pete Boyle kommer også til Oslo.

Søndag er den siste dagen av juli, og mindre enn én måned frem til det store Supportertreffet 26. og 27. august.

Fra før av er det kjent at en rekke tidligere United-stjerner og også FA-cuptrofeet tar turen til Oslo den helga, og det blir en større middag fredag og en svær familiedag med en rekke akitivitet lørdag før Uniteds bortekamp mot Hull blir sendt direkte på storskjerm.

Les mer om supportertreffet, les hvem som kommer, hva som skjer og meld deg på HER.

Pete Boyle kommer

Nå kan vi meddele at også supersanger Pete Boyle kommer til Oslo. Boyle er kjent som forsangeren på Bishop Blaize, og en av de mest sentrale rundt United og Supportersanger.

“Hvem vil vel ikke sette pris på muligheten til å ta en skål sammen med en barndomshelt?”

Willy Dahle

Han vil være med som forsanger på «Stretford End» i Telenor Arena, og kommer selvsagt også til Scotsman under afterpartyer der senere på kvelden. Det betyr at det sannsynligvis blir en magisk stemning blant fansen begge steder.

Det forteller en av de sentrale i Red Army Oslo, Willy Dahle, til united.no.

– Interessen for supportertreffet fra Red Army Oslo har vært stor fra den spede starten når ting ble offentliggjort, og hele tiden fremover. Vi blir til stadighet oppsøkt av fans som er nysgjerrige over hva som skjer, og lurer på hvordan de kan få tak i billetter blant annet. En ting som ikke er så godt kjent utad enda, er jo at Norgesvennen Pete Boyle kommer og skal være forsanger både på «Stretford End» under arrangementet og på Scotsman under afterparty, så for de av oss som liker å lage god stemning så vil det bli en god anledning til det sammen med Pete og resten av supporterne/ex—spillerne.

– Utrolig opplevelse for alle…

jaranwilly
SENTRALE: Jaran Engh og Willy Dahle i Red Army Oslo.

Ifølge Dahle vil de fleste av de som normalt ser kamper sammen på Scotsman komme på Supportertreffet.

– Dette er jo en stor happening for oss alle, som alle i RAO og de andre lokallagene vet å sette pris på. Muligheten til å få møte gamle, og relativt nye helter, gjør jo at dette blir en stor opplevelse for alle som er glade i Manchester United.

– Jeg vet om flere som reiser i timesvis i forkant av denne helgen for å få med seg det som blir tidenes supportertreff.

– Hva gleder du deg mest til selv?

– Personlig, etter å ha jobbet med dette siden Oktober i fjor, så må jeg jo si at jeg ser frem til hele helgen.

– Etter å ha brukt så mange timer for å få dette til å komme i orden, sammen med resten av styret i RAO, og Bernt i Supporterklubben, så sitter jeg med en fantastisk god følelse om at dette kommer til å bli en utrolig opplevelse for oss alle.

– Middagen på fredag i ekte United-stil blir stort! Lørdagen er jo den store dagen; med familie-eventet som inneholder konkurranser, live sending, underholdning fra scenen og selvfølgelig direktesendt Hull-United på mega-storskjerm. Og så gleder både jeg, og hele RAO, seg til å invitere resten av Norge på afterparty på vår hjemmebane; hvem vil vel ikke sette pris på muligheten til å ta en skål der sammen med en barndomshelt?

Fortsatt ikke meldt deg på?
Les mer om supportertreffet, les hvem som kommer, hva som skjer og meld deg på HER.

Powered by Labrador CMS