peps

– Har ikke en sjanse mot United hvis vi spiller som dette

Publisert Sist oppdatert

Det var vel ingen som forventet det.

Southampton, sisteplassen i Premier League, slo Manchester City 2-0 i Ligacup-kvartfinalen onsdag kveld.

Dermed ble det langt i fra den optimale generalprøven før Manchester-derbyet for Pep Guardiolas City.

– Den kampen er i en annen turnering, men selvsagt, hvis vi spiller som dette i Manchester-derbyet så har vi ikke en sjanse. Jeg vet jo hvordan ståa er i United nå, at de har lengtet etter dette, men samtidig vet vi også nøyaktig hva vi må gjøre for å spille bedre. Det blir dermed målet vårt lørdag, sa City-manageren på pressekonferansen etter kampen.

Han ble spurt om han angret på at Kevin de Bruyne og Erling Braut Haaland ikke startet, men kontret da med å si at han ikke ble spurt det spørsmålet etter forrige kamp mot Chelsea, som City slo 4-0 uten De Bruyne og Haaland.

– Så hvem vet hvor forskjellig dette hadde blitt med Erling og Kevin? Jeg vet i alle fall ikke. (…) Følelsen min i dag var imidlertid at dette kom til å skje, uavhengig av laguttak.

Guardiola ville ikke svare på om Haaland kom til å starte mot United.

Ilkay Gündogan er forberedt på det han selv mener blir Citys vanskeligste byderby på mange år.

– Dette blir en helt annen utfordring for oss enn sist. United er på et veldig godt sted akkurat nå, fulle av selvtillit, de spiller med en sult, de vil vinne, de ser ut til å ha handlet ganske bra i sommer. Av og til kan sånt ta tid, men det virker som om alt har begynt å klikke sammen. Det blir dermed en veldig tøff kamp, trolig det tøffeste byderbyet vi har spilt de siste årene, sier han.

Powered by Labrador CMS