DRØMMEN: Pep Guardiola er mannen som burde overta United, mener forfatteren av leserbrevet.

– Vil ikke gi City kamp om Pep

Manchester United ser Pep Guardiola til City som en «Done deal», skriver Stuart Mathieson.

Publisert

– Ed Woodward og United-ledelsen har en klar oppfatning av at det allerede er avgjort at Bayern München-treneren vil dra til erkerivalene i City, hevder Mathieson.

– United vil derfor ikke utfordre City i kampen om å sikre seg Guardiolas underskrift, skriver Mathieson videre.

Stuart Mathieson er Manchester Evenings News sin fremste United-journalist og kjenner forholdene i klubben bedre enn de fleste journalister.

Guardiola gjorde det klart at han gir seg som Bayern-trener for dra til England og bli manager i Premier League. De fleste regner med at Guardiola vil erstatte Manuel Pellegrini i sommer og dersom Mathiesons opplysninger er riktige ligger veien trolig åpen for City til å sikre seg Guardiola.

Det har kommet flere motstridende rapporter om Uniteds muligheter til å sikre seg Guardiola i sommer. Sky Germany hevder at det allerede er avgjort at Guardiola blir ny City-manager, mens The Sun skriver at United har muligheten til å snyte City for den suksessfulle spanske treneren dersom de handler kjapt.

KUNNE VÆRT SAMMEN I UNITED: Bastian Schweinsteiger kom til United. Hadde Ferguson fått det slik han ønsket hadde trolig Guardiola gjort det samme.
KUNNE VÆRT SAMMEN I UNITED: Bastian Schweinsteiger kom til United. Hadde Ferguson fått det slik han ønsket hadde trolig Guardiola gjort det samme.

Den spanske fotballeksperten Guillem Balague sier City er favoritter, men vil ikke utelukke at han kan overraske.

– Én time før han skulle holde pressekonferansen sin for å fortelle at han skulle overta Bayern München var det ingen som visste hva som kom, sier han til Sky Sports.

Mathieson går imidlertid langt i å bekrefte Sky Germany sin versjon og skriver at United vil beholde Louis van Gaal.

– Til tross for rykter om at Guardiola og Ed Woodward skal møtes for å diskutere managerjobben på Old Trafford, skal United være fast bestemt på at de vil beholde nederlenderen og ikke gi City kamp om Guardiola, skriver Mathieson. 

Powered by Labrador CMS