Solskjær tok kontakt med Dybala – Woodward i London-møte

Ifølge italienske medier har Ole Gunnar Solskjær gitt Paulo Dybala beskjed om at han gleder seg til å jobbe med argentineren.

Publisert Sist oppdatert

Dybala-/Lukaku-avtalen ruller opp som en av sommerens største overgangshistorier, og det er flere ting som tyder på at byttehandelen kan finne sted.

Nylig meldte Alfredo Pedullá, en journalist med god kjennskap til Juventus, at Dybala kan sette kursen mot England når som helst.

Det var knyttet usikkerhet til om argentineren ønsket seg til Old Trafford, men ifølge Pedullá forventer Juventus at Dybala blir enig med United om en overgang.

Samtidig har Sky Sports bilder av Ed Woodward i London.

LES OGSÅ:

TOK KONTAKT: Ole Gunnar Solskjær skal være meget glad dersom klubben lykkes med å signere Paulo Dybala.

Solskjær-kontakt

Nettstedet Sport Witness har tatt en grundig gjennomgang av det som skrives i italiensk presse om utviklingen fredag.

Corriere dello Sport skriver at Solskjær skal ha gitt Dybala beskjed om at han gleder seg til å trene ham og at han venter på ham i England.

Nordmannen nevnte Dybala da han var gjest i podkasten «Fotballklubben» i mars.

– Vi har speidere som har sett… Men hvis du sier at vi trenger en falsk nier, så trenger vi ikke å speide på Messi eller Dybala. Du trenger ikke være rakettforsker for å si at «han tar vi», sa Solskjær da.

Kort oppsummert står avtalen og faller på Paulo Dybala. Klubbene skal være enige og Romelu Lukaku vil til Juventus. Dermed er spørsmålet hva Dybala bestemmer seg for.

Faksimile: Gazzetta dello Sport

Møter Sarri på mandag

Gazzetta dello Sport, en avis med et godt rykte, skriver at Dybala har vært i dialog med Fabio Paratici, Juventus’ sportsdirektør, men at samtalen ikke førte til noe konkret verken den ene eller den andre veien.

Møtet «alle» venter på er det som etter rapportene skal finne sted mellom Dybala og Juventus-trener Maurizio Sarri, som ble ansatt i sommer. 26-åringen returnerte fra ferie på torsdag, men ifølge Gazzetta dello Sport vil ikke de to møtes før spilleren er tilbake på trening førstkommende mandag.

Årsaken til at Dybala returnerte tidlig til Torino etter Copa America skal ha vært for å bli kjent med Sarri. Nå er imidlertid situasjonen snudd på hodet for Dybala, som derfor skal ha bestemt seg for å bruke fridagene annerledes.

Argentineren skal være bitter over måten Juventus forsøker å tvinge ham ut av klubben på. 

Ifølge Sport Witness er ikke dette nødvendigvis dårlige nyheter for Manchester United. Tvert imot kan det være et konkret tegn på at spillerens fremtid i klubben er usikker.

Faksimile: Corriere dello Sport

 

Forhandlinger i London

Dybalas agent, Jorge Antun, er for øyeblikket i London og har utsatt sin reise til Buenos Aires.

Forhandlingene med United skal være i gang, uten at partene er helt enig. Det virker imidlertid som at de ikke vil gå videre før spilleren har bestemt seg om han faktisk ønsker en overgang.

Sky Sports viste fredag bilder av Woodward på vei inn til det vi antar er møter med Antun.

Gazzetta dello Sport oppsummerer det hele med at det er lite tid og mange bekymringer, noe som gjør det hele komplisert.

Corriere dello Sport skriver at Dybala vet at han ikke kan trosse klubbens ønsker, siden det vil sette ham i en vanskelig situasjon for neste sesong.

I skrivende stund skal Old Trafford være den eneste realistiske destinasjonen.

LES OGSÅ:

Powered by Labrador CMS