Lukaku enig med Juve – Dybala-samtaler på fredag?

Det kan se ut som om vi først får en endelig avklaring med Paulo Dybala tidligst fredag.

Publisert Sist oppdatert

Siste nytt:

Lokalavisa i Manchester, Manchester Evening News, skriver i dag at Romelu Lukaku har godtatt de personlige betingelsene med Juventus. De skriver også at Antonio Contes Inter ikke har gitt opp håpet enda.

Det var rapportert at Paulo Dybala skulle snakke med Juventus-trener Maurizio Sarri om fremtiden torsdag, men etter at argentineren ankom den lokale flyplassen så dro han visstnok hjem i stedet.

Rapportene antydet også at det ikke var noen Juventus-trening torsdag ettermiddag, noe som kan bety at praten med Sarri først skjer fredag.

Følg all utvikling i denne saken i ryktespalten vår.

Samlesaken vår om Dybala torsdag morgen:

Torsdag skal det altså skje.

Paul Dybala returnerer til Juventus for en prat med trener Maurizio Sarri. Der er det én ting han virkelig er opptatt av: Er det en plass til meg her i Juventus som gir meg spilletid?

Skal man tro rapportene så vil Sarri da fortelle ham at det er ikke det, at han ikke er med i hans planer for førstelaget videre og at rollen hans i beste fall blir perifer.

Det er den eventuelle beskjeden som fort gjør at den argentinske superstjernen blir United-spiller.

Dybalas agent har derfor allerede vært i England, og Juventus’ sportsdirektør Fabio Paratici skal nå også ha reist til London for forhandlinger med United.

BLIR NEST BEST BETALT I LIGAEN?: Det er i alle fall det som rapporteres fra ulike medier.

Spilleren selv ønsker ifølge flere engelske medier, blant annet The Times og The Sun – og andre – en årslønn på cirka 10 millioner pund etter skatt.

Det betyr en ukelønn på 350.000 pund – noe som vil bety en bedre lønn enn det Paul Pogba allerede har i United. Pogba hadde 300.000 pund i uka, men den ble minsket med 25 prosent (i så fall 75.000 pund) etter at United havnet utenfor Champions League kommende sesong.

Alexis Sánchez skal være den eneste spilleren i Premier League med høyere lønn, mens Mesut Özil også har en ukelønn på 350.000 pund. Til sammenlikning tjener Harry Kane og Raheem Sterling cirka 300.000 pund i uka, ifølge Daily Mail.

Skal man tro rapportene verdsettes Dybala og Lukaku begge til cirka 80 millioner pund av Juventus og United, slik at det ser ut til å bli en ren bytteavtale.

INTER ELLER JUVENTUS? Foreløpig ser det ut til å bli Juventus, men Inter kan fortsatt melde seg på og endre hele situasjonen – hvis avisene har rett.

Nå venter Lukaku på grønt lys for å reise til Torino og Juventus, men det avhenger av at United får gjennombrudd med Dybala – og det ventes altså å skje torsdag.

Det som gjør det hele ekstra interessant er at italienske Inter fortsatt også er et alternativ for Lukaku. De har foreløpig ikke matchet Uniteds krav, men om de plutselig gjør det – så skriver Manchester Evening News at United uansett er litt i tenkeboksen på om Dybala virkelig er rett mann.

Sånn sett så blir det interessant å se hva de velger hvis valget er Dybala eller rene penger for å bruke på andre ting.

Les også: Ekspert om Dybala-ryktene: – Skjønner det faktisk ikke

PS: Overgangsvinduet stenger torsdag om en uke for Uniteds del.

Powered by Labrador CMS