Derfor strandet Dybala-avtalen

Engelsk presse gir to grunner til at Manchester United trakk seg fra forhandlingene om Paulo Dybala.

Publisert Sist oppdatert

De engelske United-journalistene meldte søndag kveld at Manchester United har trukket seg fra forhandlingene om Paulo Dybala.

For det første skal klubben ha et inntrykk av at Dybala ikke var spesielt ivrig på å gå til United. Dette har blitt rapportert fra flere medier hele veien, og ifølge rapportene vil Ole Gunnar Solskjær bare ha spillere som ønsker å spille for klubben.

For det andre hadde Dybala et voldsomt lønnskrav.

LES OGSÅ: Mandagens rykter

100 millioner pund

Det virker som om United-journalistene er blitt briefet om dette, siden flere plutselig la ut samme informasjon.

James Ducker i The Telegraph påpeker at Ole Gunnar Solskjær kun ønsker spillere som virkelig vil slutte seg til prosjektet hans i United.

Ifølge Ducker hadde Dybala et krav om å tjene like mye som Alexis Sànchez, David de Gea og Paul Pogba – et sted rundt 350 000 pund i uka.

Det skal også ha vært utfordringer knyttet til spillerens bilderettigheter. Fabrizio Romano kommer med lignende opplysninger og melder også at agentens krav var høyere enn det United var forberedt på å betale.

The Times skriver at United måtte betalt over 100 millioner pund i lønn og agenthonorarer i en Dybala-avtale.

INGEN AVTALE: Det virker som Paulo Dybala blir værende i Juventus.

Hva med Lukaku?

Det betyr selvsagt også at fremtiden til Romelu Lukaku fortsatt er uviss, siden det bare noen få dager før overgangsvinduet stenger fortsatt ikke er en klubb som har innfridd Uniteds krav.

ESPN melder imidlertid at Juventus ikke har gitt opp håpet om å signere 26-åringen.

Samtidig lurer Inter fortsatt i buskene etter at de ble spilt på sidelinjen av rivalen. Trener Antonio Conte skal ha Lukaku øverst på sin ønskeliste, men budet på 54 millioner ble for lavt for United, som krever 80 millioner.

HVA NÅ? Romelu Lukaku har ikke spilt et eneste minutt for United i sommer.

Og Mandzukic?

Hva dette betyr for forhandlingene om Mario Mandzukic virker usikkert.

Daily Mail mener det er lite sannsynlig at United går for 33-åringen, mens ESPN skriver at kroaten fortsatt kan ende opp på Old Trafford.

Ifølge BBC jobbes det heller ikke med å hente inn Bruno Fernandes i United. Portugiseren spilte 90 minutter i et 0-5-tap for Benfica søndag kveld.

En som derimot er på vei er Harry Maguire. Midtstopperen har vært på medisinsk sjekk og en bekreftelse er ventet når som helst.

Overgangsvinduet i England stenger på torsdag.

Powered by Labrador CMS