Da Scholes senket «uslåelige» Arsenal

PÅ DENNE DAG: Arsenal ble slått i FA-cupsemifinalen i 2004, og United gikk dermed til finalen. Se høydepunktene fra oppgjøret.

Publisert Sist oppdatert

Hva får du om du blander FA-cupsemifinaleomkampen mot Arsenal i 1999 med seieren mot Barcelona i 2008?

Kanskje en får FA-cupsemifinalen i 2004. Som i 1999 var det på Villa Park mot Arsenal, og som mot Barcelona var det Paul Scholes som avgjorde oppgjøret.

fergusonarsenal
BLID MANN: Sir Alex Ferguson, 3/3/2004.

Det var mot det «uslåelige» Arsenal-laget, og siden den andre semifinalen var mellom to lag på nivå to, var dette en kamp som egentlig betydde mer enn selve finalen, siden en ville være så store favoritter der uansett at det nok var denne kampen som avgjorde hvem som ville vinne FA-cupen.

Slik ble det også. United slo ut Arsenal, og i finalen ventet Millwall, som slo Sunderland dagen etter Arsenal-United. Finalen endte med en 3-0-seier for United, etter at Van Nistelrooy scoret to etter at Ronaldo hadde gitt United ledelsen.

Med sju akademiprodukter på banen (seks fra start) var det Scholes som ble matchvinner mot Arsenal etter forarbeid av Neville og Giggs. Under kan du gjenoppleve høydepunktene fra kampen, som hadde en herlig atmosfære og intensitet.

Powered by Labrador CMS