– Seier er alt som teller

Paul Scholes, mannen som åpnet scoringene på Stadium of Light, er skuffet over at laget heller ikke idag klarte å holde rent bakover. Likevel fastslår han at seieren er det eneste som virkelig betyr noe.

Publisert Sist oppdatert

"Det er bestandig skuffende å slippe inn baklengsmål," sier 34-åringen fra Middleton til MUTV, før han legger til: "… men av og til er det uunngåelig."

"Det er vanskelig å komme til steder som dette og spille mot lag som liker å angripe. Da blir det til at man av og til slipper inn mål. Men så lenge vi klarer å score flere enn dem, er det det eneste som betyr noe."

Påtar seg skylden

Ben Foster, som fikk sin første Premier League-opptreden for sesongen, var ikke spesielt fornøyd med egen innsats forut for baklengsmålet etter 55 minutter.

"Det kom som en skuffelse, for jeg sto nok plassert litt for tett opp i første stolpe da innlegget kom. Jeg rakk såvidt opp til ballen, men svære Kenwyne (Jones) sto like bak meg og klarte å fomle ballen over streken.

"Vi sjekker nærmere situasjoner hvor vi har sluppet inn mål, men hovedsaken er at vi får med oss tre poeng," avslutter dagens VdS-vikar.

P.S. Edwin van der Sar fikk hvile sine gamle lemmer for å stå best mulig rustet til onsdagens returoppgjør mot FC Porto.

Powered by Labrador CMS